Informatikusok tényleg sokan vannak és nem érdemes abból diplomát szerezni?
Figyelt kérdés
Nekem mindig ezt mondják hogy infósból annyi van már Magyarországon,hogy nem érdemes arra menni. Pedig Nyíregyházán a Programozó informatikus szakra mennék,munka mellett és tanulmányi szerződés nélkül 28 éves lányként. Nem tudom mennyire lesz nehéz:S2011. febr. 3. 21:22
1/5 anonim válasza:
Szia!
Szerintem sosem elég informatikusokból. A technika egyre jobban fejlődik, számítógépek pedig mindig is lesznek. Ha ezzel szeretnél foglalkozni, akkor vágj bele! ;)
2/5 anonim válasza:
gazdasági nformatikus jól keres, összekötve web-programozó okj-vel már vágos az egész informatikai rendszert,tehát sok helyen alkalmaznak.
3/5 anonim válasza:
én is fősulis vagyok,és folyamatosan nézegetem a diákmunkákat..már most,egyetem alatt 1000forintos órabérben dolgoznak..nagyon megéri tanulni szerintem,rengeteg lehetőség van benne!:)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én elvégeztem egy 2 éves gazdasági informatikust,de sehol nem tudtam elhelyezkedni vele. Most másban dolgozom,de szeretnék váltani és muszáj vmi diplomás témát tanulnom,mert ez az új kormány főleg diplomásokra épít úgy veszem észre és a közszférában azokat alkalmazna,ahol én is vagyok,csak nem végleges helyen pont ezért. Na mindegy,ez már lényegtelen:(
2011. febr. 3. 22:31
5/5 anonim válasza:
Hmmm, ha azt kérdezed, hogy egy programtervező infós szak nehéz-e, akkor azt mondom, inkább ne menj rá. Nagyon durva matek van, nem véletlen hívták régebben prog. matematikusnak a szakot. Legalábbis az eltén, hogy Nyíregyházán mi van azt nem tudom, persze ha kened vágod a matekot nem szóltam. :)
Informatikusból sok van...
Hát programtervező informatikusból szerintem elég kevés. Ha informatikus alatt meg ilyen OKJ-s, FSZ-s rendszergazdákat meg isten tudja miket értenek, hát azokból lehet sok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!