Egyetemre járok, idén végzek, a szakdolgozatomat március elején kell (ene) leadnom, de egyre biztosabban érzem, hogy nem fogok végezni addig. Mi ilyenkor a teendő?
Még a "régi" rendszerben vagyok, tehát nem estem bele a BA-s képzésbe. A kérdésem az, hogy - amennyiben minden tárgyat elvégzek, de a szakdolgozattal nem készülök el - megtehetem-e, hogy csak ősszel adom le a szakdolgozatomat? Kell vmiféle "büntetést" fizetnem a késés miatt? Milyen következményekkel kell számolnom (azon túl persze, hogy később jutok diplomához)?
Kérem, csak az írjon, aki biztosat tud mondani!
Előre is köszönöm!
ha fél éveket csúszol, az nem kerül pénzbe, de van suli, ahol jelezni kell, hogy végeztél, esetleg megvan a szakdolid, de nem teszel záróvizsgát.
nem értem, miért átlagos, megbízhatatlan választ kérsz. tessék a sulit megkérdezni !!!! tudom, milyenek a tanulmányisok, de azért vannak, hogyha nem érted, ami a vizsgaszabályzatban van (megnézted?) elmondják.
tessék szépen megírni !!! én biztatlak, én csúsztam fél évet, hülyeség volt, holnapután védem.
miből írod ???
A Debreceni Egyetemen (ide járok) most vezették be, hogy kreditenként 2000 forint, ha nem teljesíted. Tehát ha én nem készülnék el a szakdogámmal (ami nálunk 25 kredit), de felvettem a tárgyat, akkor most jó sokat fizethetnék...
Nálatok nem kell érte fizetni?
Ezen felül jelezni kell, hogy nem kívánsz záróvizsgázni és így csúszol egy félévet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!