Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek melyik budapesti...

Szerintetek melyik budapesti gimibe elég nagy valószínűséggel az idén?

Figyelt kérdés

4,5 átlag főtárgyakból, 75 pont.

Köszi

2011. febr. 1. 12:45
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
75 pont az írásbelin.
2011. febr. 1. 12:47
 2/11 anonim ***** válasza:
de mi a kérdés? az állítmány kimaradt!
2011. febr. 1. 17:29
 3/11 anonim ***** válasza:
ja, már rájöttem :D. hát figyi, ezt így nem lehet tudni! minden sulinak meg kell nézni, milyen pontszámokat kér, meg a tantárgyakból hogy kéri a jegyeket! de 75 pont azt jelenti, nem sikerült rosszul, szerintem ez elég minden középerős gimnáziumba.
2011. febr. 1. 19:37
 4/11 A kérdező kommentje:

:) Bocs kicsit zanzásítva kérdeztem.

Sokat megnéztem. Vannak jó infók pl a Leövey és a Kölcsey honlapján, ők leírják tavaly hány %-os teljesítménnyel vették fel az utolsót adott évfolyamra és vannak több éves statisztikák, hogy pl mennyivel volt könnyebb az idei írásbeli, mint tavaly. Vagy egyszerűen, hogy azoknak akik ott írták hány pontjuk lett. De ez csak 2 suli és a többinél semmi kiindulási alapot nem találok, hogy mégis mennyi (hány %-nyi) pont kell a bejutáshoz minimum. Vagy mennyi kellett tavaly. A Madách-ban annyit mondott szóban aki a tájékoztatót tartotta, hogy oda 300 pont alatt még nem vettek fel senkit. :) Ez tök jó, legalább nem raboljuk egymás idejét feleslegesen. Szóval aki ilyen infókat tud még az ossza meg velem legyen szíves.Köszi.:)

2011. febr. 2. 12:41
 5/11 A kérdező kommentje:
Az meg a másik, hogy melyikek a középerős gimik, mert ezt ők gondosan titkolják. :)
2011. febr. 2. 12:42
 6/11 anonim ***** válasza:

elozo valaszolo vagyok.

nem vagyok egy pesti vagany, ugyhogy sajna nemtudok ilyen infokat, kiveve 1-et: a Berzsenyiben 150 feletti pontszammal nagy eselyu a felvetel (ott 50 a jegyek, 50 szobeli + irasbeli) 200 pontbol.

2011. febr. 2. 14:38
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi! A Berzsenyi az erősnek számít, nem?
2011. febr. 2. 15:04
 8/11 anonim ***** válasza:
hmm, hát azt mondják, elit iskolák közé tartozik, de nem olyan értelemben elit, mint mondjuk a fazekas vagy az apáczai, hanem itt tényleg a színvonalára értik. meg önkormányzati fenntartású, gondolom pénzelik rendesen :). szóval jó suli, én oda készülök!
2011. febr. 2. 16:34
 9/11 A kérdező kommentje:
Akkor sok szerencsét! :)
2011. febr. 2. 21:29
 10/11 anonim ***** válasza:
köszi :)! te milyen iskolákat írtál be a papírodra?
2011. febr. 2. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!