Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemisták! Ti nem vagytok...

Egyetemisták! Ti nem vagytok ideges konzultáció előtt? Én most sík ideg vagyok.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Másodéves mérnök hallgató vagyok, és egy TDK dolgozattal kapcsolatban kerestem meg az egyik tanárnőt. Szeretnék TDK dolgozatot írni, mert nagyon szeretem ezt a tárgyat, és évfolyamszinten a legjobbak között vagyok belőle. A napokban fogok két tanárral is konzultálni, azonban teljes gyomoridegem van most miatta. Korábban már voltam bent más tanároknál, más témáról konzultálni, segítséget kérni, és ennek a vége általában teljes megalázás lett. (Hogy lehet maga ilyen hülye, ezt még egy közepes képességű kecske is meg tudja csinálni, stb...) Meg kell hagyni nem vagyok mindenből a legjobb, inkább közép-felső mezőnyt képviselem, és nagyon félek, hogy pont emiatt fog elküldeni ez a tanszék is. (A korábbi "konzultációk" emléke is kísért.)

Hogyan küzdhetném le a félelmemet? Vagy reálisan gondolkodom, tényleg nem nekem való a TDK?

Köszönöm előre is!

2011. febr. 1. 11:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Gépészgépész.

Hát egy emberevőt már tudok mondani másfél éves karrierem során, de őt most nem nevezném meg. :D

Köszi a biztatást ismét! :)

2011. febr. 1. 21:27
 12/15 anonim ***** válasza:

miskolci gépészek mindenhol vannak,ezt már gimisként megállapitottam:D

akkor további szép reghetet,találkozunk jövőhéttől,ugyanis 4 tárgyam másodéves gépészgépész:)

2011. febr. 1. 21:40
 13/15 A kérdező kommentje:

Szia!

Melyik 4 másodéves gépészgépész? :)

2011. febr. 1. 22:54
 14/15 anonim ***** válasza:

vegyipari technológiák és gépek,logisztika,hőkezelés

és elnéztem,mert az anyagmozgató gépek 6.félévre van kiirva:)

2011. febr. 2. 06:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Legalább a Gépelemek II. megvan. :) Megvolt a konzultáció, jól sikerült, köszönöm a biztatást mindenkinek. :)
2011. febr. 2. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!