Miért nem kapok egy szaros peták szociális támogatást sem a BME-n ha, az ugyanolyan szoc. Körülmények között lévő bátyám a BMF -en 28 ezret kap? A "jobb" iskolának kevesebb a pénze?
Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 21:44
2/4 anonim válasza:
Igen, a BME kevesebbet költ szociális támogatásra. Másra viszont lehet, hogy többet, mint a BMF. Ennyiből lehetetlen megítélni egy egyetem színvonalát és gazdálkodását.
3/4 anonim válasza:
Valószínűleg úgy van ahogy írod, viszont az is lehet hogy járnak olyan diákok is akik esetleg jobban rászorulnak mint te, és köztük szétosztják te pedig sajna lecsúszol róla, míg tesódnak "szerencséje" van!
4/4 anonim válasza:
pannon egyetemen én is kaptam havi 11et, átjöttem a nyugatmagyarországira itt meg semmi. pedig a szociális körülményeim nyilván nem változtak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!