Akinek megvan a nyelvvizsgája ( angolból), milyen érettségire számíthat kb? Hány százalékosra?
Figyelt kérdés
A nyelvvizsga egy alapfoknak felel meg?2011. jan. 26. 20:58
1/4 anonim válasza:
'A nyelvvizsga egy alapfoknak felel meg?'
Nem igazán értem ezt a kérdésed.. A nyelvvizsgán szintek vannak, alap-, közép- valamint felsőfok. AZ alapfokú nyelvvizsga nyilván alapfoknak felel meg igen. :]
Milyen fokú nyelvvizsgát tettél?
Én középfokú nyelvvizsgát tettem 11. elején, 11. év végén pedig előrehozott angol érettségit és mit ne mondjak, a nyelvvizsga után nagyon könnyű volt, 98%-osra sikerült megírnom. :] Szóval ha középfokú nyelvvizsgád van és középszinten szeretnél érettségizni, akkor ne parázz, menni fog. ;D
2/4 anonim válasza:
A nyelvvizsga olyan foknak felel meg, amilyet tettél..
A középszintű érettségi kb az alapfok-középfok között lehet.
Ha megvan a nyelvvizsgád, akkor azért elég esélyes a 90% feletti érettségi.
3/4 anonim válasza:
Az én esetem is ugyanaz, mint az első válaszolóé, csak nem 98, hanem 94%-kal. Nem kell félni.
4/4 anonim válasza:
első válaszoló: te vagy én? :DDD ugyanígy voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!