Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért rosszabb az, ha kirúgnak...

Miért rosszabb az, ha kirúgnak egy OKJ képzésről, mintsem én magam iratkozok ki?

Figyelt kérdés
Egyáltalán rosszabb ?
2011. jan. 26. 17:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyilván az a rosszabb, ha kirúgnak, ugyanis az nem a te választási lehetőséged.
2011. jan. 26. 17:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem akarom elvégezni a sulit, csak nem vettek fel egyetemre és most akarok újraérettségizni. Ezt az 1 évet meg nem szerettem volna tanulói jogviszony nélkül tölteni. Az igazgató azt mondta, hogy nem tehetem meg azt, hogy nem járok be órákra. Ezért 3 lehetőségem van: bejárok, kiiratkozok, kirúgnak. Mivel bejárni nem akarok, mert sokat készülök a nyelvvizsgára ill. érettségire (2 tantárgy) ezért maradt az iskola elhagyása. Csak nyilván kirúgni később rúgnak ki, minthogy én magam iratkozzak ki. Ezért vagyok rá kíváncsi, hogy milyen hátrány ér engem, ha ők rúgnak ki.
2011. jan. 26. 17:53
 3/6 A kérdező kommentje:

És azért nem akarom elvégezni, mert nem számít plusz pontnak és nem akarok ebben a szakmában továbbtanulni.

Továbbá: családi pótlék, TB, diákigazolvány, ingyenes érettségi lehetőség

Ezek azok okok, ami miatt beiratkoztam. Az iskolától nem akarok semmiféle oktatást, csupán egy eszköz a számomra, hogy papíron tanulói jogviszonyban lehessek a kedvezmények miatt.

2011. jan. 26. 17:54
 4/6 anonim válasza:

Meg kell érdeklődnőd egy két dolgot.

Ha ők rugnak ki, lehet vissza kell fizetned a tandijat. De legtöbbször el szokták engedni, ha megfelelően indoklod, a távozásodat.

Már szempontból tökmindegy.

2011. jan. 28. 09:32
 5/6 anonim ***** válasza:

szia! megkérdezhetem azóta hogy döntöttél?

én is hasonló cipőben járok.

úgy tudom, ahhoz h újra érettségizz, tanulói jogviszony nélkül fizetni kell. ha úgy töltöm ki a jelentkezési lapot, h még éppen van, aztán kiszállok az egészből, befizettetik vajon velem?

2012. jan. 15. 22:15
 6/6 anonim ***** válasza:
kicsit hülyén fogalmaztam, bocsi:)
2012. jan. 15. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!