Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Már jelentkeztem érettségire,...

Már jelentkeztem érettségire, de ha most kiiratkozok OKJ képzésről, akkor még mindig ingyenes marad a vizsga?

Figyelt kérdés

Tavaly érettségiztem, nem vettek fel a kiszemelt egyetemre. OKJ-képzésre járok, de kiszeretnék iratkozni : mert nem érdekel a szakirány, mert a családi pótlék, TB és ingyenes érettségi miatt jelentkeztem. Beiratkoztam a javító érettségire is, ahova vinnem kellett a jelenlegi szakközépiskolám iskolalátogatásiját. Ha most kiiratkozok, akkor fogják később ellenőrizni, hogy tényleg oda járok vagy megúszom és ingyenes marad?

+1 kérdés :)

Ha kiiratkozok, elveszik a diákigazolványom? Mit tesznek olyankor, ha esetleg azt mondanám, hogy elhagytam?

előre is köszönöm a válaszokat!

2011. jan. 26. 12:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
ó értem, kár :( de köszi a válaszokat! :)
2011. jan. 26. 16:39
 12/15 A kérdező kommentje:
Ja, egyébként én is felsőfokúzok :D angolból 2 hét múlva :D
2011. jan. 28. 07:48
 13/15 anonim ***** válasza:

Küldtem mailt, de leírom itt is, hogy nincs gond, mert amikor jelentkeztél volt/van jogviszonyod. :)

Csaknem Ecl? Én is akkor megyek. :'D

2011. jan. 29. 12:33
 14/15 A kérdező kommentje:
háháá :D de igen, ecl bizony :DD
2011. jan. 29. 18:33
 15/15 A kérdező kommentje:
És nagyon nagyon köszi a választ! :)))
2011. jan. 29. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!