Mit gondoltok ezekről a gimikről?
Fazekas Mihály gimi, Apáczai gimi?(Budapesten)
És még milyen gimik vannak budapesten amik jók?
Köszönöm a segítséget előre is
A Fazekasról én hallottam nem túl kellemes dolgokat...
Az Apáczairól se jót, se rosszat nem tudok mondani.
Hallottam még a Veres Péterről, a Szent Lászlóról és az Eötvösről. Ezekre mondják, hogy jók.
Az elöző kommentelő jól mondja. A Fazekasról azt hallottam nagyon nagyon kemény, az Apáczai szintén de állítólag jó a közösség. Nekem a Veres Pálné annyira nem jön be, nem hallottam róla túl sok jót. Az Eötvösbe pedig járt egy ismerősöm de ő szerette.
Egyébként biztos, hogy ilyen kemény iskolába szeretnél menni? Gyengébb, átalgos iskolákból is tovább lehet tanulni és lenne időd "élni" is egy kicsit..Saját tapasztalat:)
L/19
Veres Péter, a III. kerületben. Én csak 1 ideig laktam Budapesten, nem ismerek minden sulit.
Az én volt gimimet nem ajánlanám.
Jaj, még esetleg a Szent Imre a 11. kerületben.
Egyébként a második kommentelőnek igaza van. Én is egy ilyen hajtósba járok most Miskolcon, és bizony a gyerekem nem adnám ide.
Az Apáczaiban nagyon az ELTE-re nevelnek, tehát azt tanácsolom, hogy csak akkor menj oda, ha kémikus-biológus szeretnél lenni :)
A Fazekas -én itt tanultam két évig- nagyon zúzós, kemény iskola. Rengeteget kell tanulnod, de egyetemen arany életed lesz :)
Most a Szent Lászlóba járok, a médiaszakja bitang erős, és úgy hallottam, hogy nem csak ez. [Mindenesetre, nekem érettségi utánra van állásajánlatom az RTL klubtól és az MTVtől, tehát a médiája tényleg erős...]
Hallottam még, hogy a Szent István Gimi sem rossz. Erről azonban érdemben nem tudok nyilatkozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!