BCE-KIK nemzetközi igazgatási vagy ELTE-BTK anglisztika?
Figyelt kérdés
Melyiket (nem) választanátok, és miért?2011. jan. 20. 20:59
1/9 anonim válasza:
Az elsőt nem tudom mit jelent, de ELTE anglisztikát NE! Én oda járok, a nyelvtudásom visszafejlődik, alig van nyelvi óra. Akkor inkább a Károlyt próbáld, úgy tudom, ők jók angolból.
2/9 anonim válasza:
Engem anglisztikáról többen is lebeszéltek, mondván, hogy a nyelvi szakok nem a legjobbak az egyetemeket, és ahogy az előttem szóló írta, csak visszafejlődik a nyelvtudásod.
Nem tudom voltál el-e Education, de a Corvinusosok nagyon meggyőzőek voltak. :) legalábbis engem nagyon meggyőztek a nemzetközi igazgatással kapcsolatban. Sokszínű, változatossak az órák, és sztem van jövője is, vagyishát nagyon remélem. :P
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kedves Első, hogyhogy visszafejlődött a nyelvtudásod? Azt értem, hogy kevés a nyelvi óra, de mindent angolul tanultok, nem?
2011. jan. 23. 21:44
4/9 anonim válasza:
Persze, mindent angolul tanítanak: most kissé eltúlozva el tudom mondani, hogy ebben a versben ilyen és olyan költői kép van, de a hétköznapi beszédet nem gyakoroljuk! én nem szeretem, de ha már elkezdtem, megcsinálom, mellette pedig még egy szakot elkezdtem, mert ezt kevésnek érzem.
5/9 A kérdező kommentje:
Értem.:S Milyen szakot kezdtél el, ha megkérdezhetem? Mennyire nehéz a kettő együtt? Milyen szintet lehet hozni így?
2011. jan. 23. 22:45
6/9 anonim válasza:
Angolt kezdtem, mellette portugált tanulok minoron, és szeptembertől, ha minden jól megy, kezdem a gyógypedagógiát. Angolból majd tolmács- fordító vagy tanári MA-ra szeretnék menni. Egyébként javasolnám neked, hogy ha mindenképpen nyelvszakra szeretnél menni, akkor inkább valamilyen ritkább nyelvet válassz. Oké, nem óhéberre gondolok, de pl. lengyelre, mert a ritka nyelvet tudók után kapkodnak!
7/9 anonim válasza:
Bocsi, elírtam az első hozzászólásomban, ott azt akartam, hogy fogok kezdeni, nem hogy elkezdtem:)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, várom a többiek véleményét is. :-)
2011. jan. 25. 20:27
9/9 anonim válasza:
Szia!
ELTE anglisztikát hagyd. Nem igazán lehet vele elhelyezkedni, szerintem csak akkor éri meg, ha baromi jó nyelvérzéked van és csinálsz párhuzamban mellette még egy szakot. A BCE KIK-nek van jövője:)
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!