Ha az egyetemre elektronikus úton szeretnék jelentkezni, mik a buktatók?
Figyelt kérdés
Úgy értem, van-e valami, amire nagyon oda kell figyelni? Ha személyesen jelentkeznék, az jobb lenne? Valaki esetleg már jelentkezett e úton?2011. jan. 18. 10:21
1/9 anonim válasza:
rengetegen jelentkeztek elektronikusan. köztük én is 2 éve. és sztem sokkal egyszerűbb mint a postára rohangálni :D nincs semmi buktató benne.
2/9 anonim válasza:
én már kétszer is jelentkeztem online, nem volt semmi gáz. az a lényeg hogy mindent figyelmesen olvass el és tarts be, de ez a papíros jelentkezésnél is alap.
3/9 anonim válasza:
Én is interneten jelentkeztem, és semmi rossz tapasztalatom nem volt vele! Annyira figyelj, hogy igyekezz időben feltölteni mindent, ne utolsó nap mindig, mert a sok birka tutira akkor fagyasztja le a rendszert! :)
4/9 anonim válasza:
Szerintem ha vki egy picit is értelmes, akkor nem tudja elrontani. Minden le van írva. Figyelmeztet is, ha vmi kimaradt.
Viszont tényleg időben töltsd fel a dolgokat, mert pár nappal határidő előtt alig lehet felmenni...
5/9 anonim válasza:
én is e-felvételin jelentkeztem. mindkétszer. :-D
semmi gond nem volt...
6/9 anonim válasza:
Én is elektronikusan jelentkeztem, minden rendben ment, sokkal 1xűbb, mint postai úton. Azt is próbáltam, mert olyan régen jártam már fősulira, h akkor még csak úgy lehetett:-)
7/9 anonim válasza:
nincs semmi buktatója,sokkal jobb
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
És mi a helyzet az e-aláírással? vagy a hitelesítéssel?
2011. jan. 18. 20:19
9/9 anonim válasza:
Hitelesítéssel sem volt semmi probléma, kinyomtattam, aláírtam hogy az adataim valósak és jók, majd postára adtam... kb másfél hét múlva már az adatlapomon az szerepelt, hogy a jelentkezésem hitelesítve van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!