Ha pszichológiát szeretnék tanulni, kötelező bioszból érettségiznem?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért?:D én nem értem :$2011. jan. 15. 16:12
11/20 anonim válasza:
Pszichológián tanulni fogtok egy csomó bioszos tárgyat, pl. anatómiát..
12/20 anonim válasza:
Ez a másik. Minek akarsz pszichológiára menni, ha utálod a bioszt? Fogadjunk utána sem néztél ennek, h miből áll stb. Jó neked, h te csak úgy meg tudod oldani a 420 pontot. De csak úgy megsúgom, hogy ahhoz a nyelvvizsga nem elég, emeltezned is kell. -.-
13/20 A kérdező kommentje:
Bevallom, nem néztem utána...ezért nem értettem. Utolsó, azért gondoltam a nyelvvizsgát, mert amúgy ha hiszed, ha nem, jól tanulok:) Akkor lehet, hogy ezen elgondolkozom, mert a bioszt tényleg nem csípem annyira:D
2011. jan. 15. 19:45
14/20 anonim válasza:
A pszichológia nemcsak azzal foglalkozik, hogy "meséljen a gyerekkoráról...", az emberi agy felépítésének tudása szerintem alap dolog ahhoz, hogy a továbbiak érthetőek legyenek. Remélem nem mondok hülyeséget, nem vagyok pszic hallgató. Viszont sokáig ezt akartam első helyen jelölni, így elmentem nyílt napra, s ott egyértelműen kifejtették, hogy biosz mellett például matek is kell. Hogy miért, azt ne kérdezd. A pluszpont pedig: nyelvvizsgával maximum 40 pontot kaphatsz, s ez a megszerezhető pluszpontok fele. Tehát ha "csak" nyelvvizsgád van, még ha felsőfokú is, nem fogsz bejutni, kell hozzá egy emelt érettségi. De az ne nyelvből legyen, mert egy tantárgyra csak egyszer lehet pluszpontot kapni.
15/20 anonim válasza:
18:32-es voltam. És még valami: ha valaminek egyáltalán nem néztél utána, akkor nem itt kell megkérdezni. Van pl a felvi.hu, amit nem véletlenül találtak ki. És "google is your friend".
16/20 A kérdező kommentje:
20:06-os végre valaki*.* köszönöm :))
2011. jan. 15. 20:19
17/20 anonim válasza:
Ahhoz, hogy bejuss pszichológiára kell utolsó 2 évben és érettségin egy majdnemhogy kitűnő átlag, nyelvvizsgák és emelt érettségik, nem könnyű bejutni :)
18/20 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos tudom:/ :)
2011. febr. 3. 19:43
19/20 anonim válasza:
de egyébként én is oda készülök, 10.-es vagyok :)
20/20 A kérdező kommentje:
Hu hát én nagyon nem vagyok jóban a biosszal , úgyhogy erről lehet leteszek. :D
2011. febr. 5. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!