Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BCE - Gazdaságelemzés vagy...

BCE - Gazdaságelemzés vagy BGF - Gazdálkodási és menedzsment, esetleg Pénzügy számvitel?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik alapszakra lenne érdemes jelentkeznem? Sokat segítenének azoknak a véleményei akik ezeken a szakokon tanulnak. A Corvinus gazdelemzésről azt hallottam h. nagyon durva (70ből 30an végzik el kb, és ezek azért mégse olyan buta emberek, hiszen a pontszámaik elég magasak lehetnek ha egyátalán bekerültek). Mostanában az is elterjedt h. a Corvinusnak már csak a neve nagy... Bár azt hallottam a gazdelemzés elég színvonalas, sőt ha elvégzi az ember akkor hamar (rögtön) állást kap és sokat fog keresni. A másik alapszak ami szóba jöhet az a gazdálkodási és menedzsment amire a BGF-en lenne reális esélyem. A gazdelemzés mennyire "száraz" a gazdmenhez képest? Nem tudom az elhelyezkedési esélyek mennire jók ezzel az alapszakkal illetve azt se tudom h. kb milyen fizetésre számíthatok, de legszívesebben talán ezt az alapszakot választanám, ez áll hozzám a legközelebb. JAAJ Melyiket válasszam??? :D Ha valaki tudna válaszolni, NAGYON megköszönném. ;) (18/f)
2011. jan. 14. 18:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél végül, és hova vettek fel?
2011. júl. 22. 02:36
 22/29 A kérdező kommentje:

Szia! Végül csak 426 pontomlett, így a BGF Pénzügy számvitel alapszakot erősítem szeptembertől. De egyátalán nem csüggedek! :D A felvételi sorrendem így nézett ki:

1. BCE - AK

2. BCE - PSZ

3. BCE - GE

4. BGF - PSZ

Köszi mégegyszer a sok segítséget! ;)

2011. aug. 6. 20:03
 23/29 anonim ***** válasza:
Gratula! ;-)
2011. aug. 14. 03:38
 24/29 anonim ***** válasza:
mesélj majd milyen a suli, hasonló cipőben járok mint te, csak én idén érettségizek :)
2011. szept. 7. 22:58
 25/29 A kérdező kommentje:

Na sziasztok, lement az első félév, és nagyon meg vagyok elégedva azzal hogy ide kerültem. Csak ajánlan tudom :)

Persze vanna hátonütők is, mint pl hogy a mikroökonómia tanárom nem tanított semmit se, de ezek a kis nehézségek kellenek is, hogy a valós életre felkészítsenek. Amúgy összességében a tanulmányok szerintem nem olyan túl nehezek. A Fősuli (vagyis már egyetem) hangulata nagyon jó :) Öröm ottlenni. És nincs is annyira messze a belvárostól,mint gondoltam. 30 perc alatt ottvagyok a déliben ha kell. (Örs vezér téren lakok) Szóval én tényleg úgy érzem hogy jó helyre kerültem :) Nekem amúgy bejöttek a tárgyak is, szerintem nem olyan szárazak. És jó érzés amikor látod hogy már mennyi mindenhez értesz. Hozzá tudsz szólni a pénzügyi dolgokhoz. Azt kell hogy mondjam ez alatt az egy fél év alatt nagyon sok mindent megtanultam, és ez jó érzés. ÉS MEGJEGYEZNÉM MÉG: nem vagyok egy könyvmoly, nagyon NEM. Szóval kevés tanulással és megfelelő matematikai alapokkal és egy kevés szerencsével símán ösztöndíjat szerezhetsz. Nagyon jó a suli!!!

2012. jan. 30. 15:20
 26/29 anonim ***** válasza:
Szia kérdező. Kíváncsi vagyok eddig milyen az egyetem és a szak.
2014. nov. 11. 21:26
 27/29 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy eltelt több mint három év, de én is érdeklődnék, hogy mik a tapasztalataid, ha mgé egyáltalán belépsz néha erre az oldalra, kedves kérdező.
2015. jan. 8. 23:18
 28/29 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel, hogy mi lett veled kérdező! Èn is psz-n vagyok, a harmadik évemet taposom.
2015. jan. 24. 02:21
 29/29 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék, hogy alakult az életed:)
2015. febr. 28. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!