BCE - Gazdaságelemzés vagy BGF - Gazdálkodási és menedzsment, esetleg Pénzügy számvitel?
Szia! Végül csak 426 pontomlett, így a BGF Pénzügy számvitel alapszakot erősítem szeptembertől. De egyátalán nem csüggedek! :D A felvételi sorrendem így nézett ki:
1. BCE - AK
2. BCE - PSZ
3. BCE - GE
4. BGF - PSZ
Köszi mégegyszer a sok segítséget! ;)
Na sziasztok, lement az első félév, és nagyon meg vagyok elégedva azzal hogy ide kerültem. Csak ajánlan tudom :)
Persze vanna hátonütők is, mint pl hogy a mikroökonómia tanárom nem tanított semmit se, de ezek a kis nehézségek kellenek is, hogy a valós életre felkészítsenek. Amúgy összességében a tanulmányok szerintem nem olyan túl nehezek. A Fősuli (vagyis már egyetem) hangulata nagyon jó :) Öröm ottlenni. És nincs is annyira messze a belvárostól,mint gondoltam. 30 perc alatt ottvagyok a déliben ha kell. (Örs vezér téren lakok) Szóval én tényleg úgy érzem hogy jó helyre kerültem :) Nekem amúgy bejöttek a tárgyak is, szerintem nem olyan szárazak. És jó érzés amikor látod hogy már mennyi mindenhez értesz. Hozzá tudsz szólni a pénzügyi dolgokhoz. Azt kell hogy mondjam ez alatt az egy fél év alatt nagyon sok mindent megtanultam, és ez jó érzés. ÉS MEGJEGYEZNÉM MÉG: nem vagyok egy könyvmoly, nagyon NEM. Szóval kevés tanulással és megfelelő matematikai alapokkal és egy kevés szerencsével símán ösztöndíjat szerezhetsz. Nagyon jó a suli!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!