Jelentkezik valaki a BCE-KIK nemzetközi igazgatásra? (Corvinus)
Szia! Én szeretnék jelentkezni, mert nagyon érdekel a szak, és kellően sokszínűnek tűnik. :) Viszont nagyon sokan állítják, hogy mivel ennyire megfoghatatlan, és behatárolhatatlan, nagyon nehéz lehet utána munkát találni, és ezzel elhelyezkedni. Ettől függetlenül biztos, hogy megjelölöm, mert manapság mivel könnyű elhelyezkedni? :P
A pontokat illetően remélem nem nagyon megy feljebb... vagy max. 430-35ig, talán annyit összetudnék kaparni valahogy.:D
Nyíltnapon volt valaki?
sziasztok!
én is voltam nyílt napon, véleményben csatlakozom az előzőhöz. mit gondoltok, hogy a bce diplomája valóban sokkal elismertebb, mint a vidéki egyetemeké? pestiek vagytok vagy kolisok lennétek? egyébként szerintem sokkal nem fog ugrani a pont, így sem kevés, de persze a túljelentkezéstől függ.
Én úgy gondolom, hogy azért a Corvinus, mégis csak a Corvinus, és nagyobb neve van, mint bármely másik vidéki egyetemnek.
Nem vagyok pesti, úgyhogy ha felvesznek koliba, akkor koleszos lennék. :) Albérlet nagyon drága, rezsi, meg minden, és amúgy is csak jó tapasztalataim vannak kollégiummal kapcsolatban. Ti?
Én is ide jelentkezem első helyen, az angolom elég jó lett, úgyhogy a töri emelten múlik minden. :)
Én is remélem, ha emelkedik is, azért marad 450 alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!