Gimnáziumokban a 11. év vége és a 12. félév számít?
11. félév, év vége és 12. fél év, év vége! Ennyi és nem több. Ez 20 db. jegy! + az érettségi(k) eredmény(ei) ugye...
A másik számításban nem számítanak a tanulmányi jegyek. Abban az esetben az érettségi százalékaidat szorozzák fel 2vel...
Na akkor tisztázzuk. Az eddigi összes válaszoló téved!
Én most vagyok 11.-es a tanárok ezt szajkózzák folyton: 11. év vége és 12. félév, ahogy te is mondtad! Ne hagyd magad félrevezetni!
Hihetetlen... 3. vagyok.
Most akkor idézzem a felvételi tájékoztatót?
"Tanulmányi pontok számítása:
1. Középiskolai eredmények (maximum 100 pont)
Az alábbi öt tantárgy UTOLSÓ KÉT TANULT ÉV VÉGI ÉRDEMJEGYEINEK összege
.....
Az így kapott eredmény kétszerese jelenti a tanulmányi pontok legfeljebb 100 pontot képező részét"
Nem tudom hogy a 4. válaszoló milyen iskolába jár hogy azt se tudják a tanárok hogy mi számít és mi nem... De miért számítana szerinted a félév?? Az hova kerül bele, a bizonyítványba? NEM! A félévi eredmény az ellenőrződbe kerül bele amivel a seggedet is kitörölheted. A 12. év végi jegyeidet pedig utólag küldöd meg az oktatási minisztériumnak.
És ha még most sem hiszitek el amit mondok, akkor itt van a felvi:
NEM IGAZ HOGY NEM BÍRJÁTOK MEGKERESNI MAGATOK, ÉS ILYEN H*LYESÉGEKET ÍRTOK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!