Debreceni Mechwartról vélemény?
Hát az nem inkább fiús iskola? Mondjuk ha lány vagy, legalább sok hódolód lesz. :-)
Egyébként színvonalas az iskola. Én csak jót hallottam róla.
de fiús, de nem baj, inkább szeretnék több fiút mint lányt :D
amúgy köszi szépen :))
Én sem hallottam róla semmi rosszat, jártak oda ismerősök, de azzal tényleg számolnod kell, hogy erős a fiús túlsúly. :)
Ha ez nem zavar, akkor nyugodtan add be oda, az oktatás színvonalas, az ismerettségi körben senki sem maradt buta, aki onnan kikerült. :)
köszi szépen neked is:)
nem zavarnak a fiúk, csak remélem normálisak lesznek..:D
gyere nyugodtan, úgyis vagy 10 csaj jár ide :P ötödéven ráadásul nincs egy se :D
jaaa, most jövök rá, mire te ide jönnél, addigra én már egyetemen leszek... akkor ne gyere :D
19/F
:DDD
bukj meg.
nem amugy csak viccelek :)
hát én nem tudom elég tanácstalan vagyok:d
ott milyen a társaság? meg szereted a sulit?:D
amúgy köszi a válasz(oka)t:)
"ott milyen a társaság? meg szereted a sulit?:D "
Hát van 2-3 kocka (osztályonként persze :P), de érdekes módon a legtöbb ember normális. Infósoknál ugye ez nem mindig van így :D
A sulit szeretem, még talán a tanárokat is, csak az a baj, hogy kevés a suna ugyebár :P
kéttanos vagy?:DD
nekem amugy mindegy lenne milyen szakra megyek, de matekból nagyon-nagyon sík vagyok, ha infóra átmegyek elég nehéz lesz behozni :D nemhogymég a gépész :DD
azt tudom h kevés a csaj, meg h elvileg a többség el is k*rvul :S:D
"kéttanos vagy?:DD"
nem, infós, de már ötödéven...
"nekem amugy mindegy lenne milyen szakra megyek, de matekból nagyon-nagyon sík vagyok, ha infóra átmegyek elég nehéz lesz behozni :D nemhogymég a gépész :DD"
Azt szokták mondani, hogy az infósoknál csak a matematikusok tudják jobban a matekot :P De amúgy itt még nyilván érettségire készítenek, tehát azért annyira nem nagy kaland, mint mondjuk az egyetemen... Bár én mondjuk mindig jó voltam a matekból, amikor írtunk a korábbi érettségi feladatsorokból, majdnem mind 100% lett. Aztán természetesen élesben elcsesztem és csak 93 :D
"azt tudom h kevés a csaj, meg h elvileg a többség el is k*rvul :S:D"
hát, tudnék mesélni :D De inkább nem akarok :D Amúgy a legtöbb csaj okés, de hát van olyan is akit megkúrtak a Mechwart napon a budiban... Erre inkább nem is mondok semmit...
jaa értem :D ügyes vagy :D hát akkor lehet h szépen kibukok, ha odamegyek, majd meglátom :D
amúgy ismerem a csajt akit megdugtak... xd vagyis mesélték de elég sokan védték hogy deháát részeg volt meg stb... de sztem ez még nem ok arra hogy megkurassa magát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!