Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Emberi erőforrásokhoz hasonló...

Emberi erőforrásokhoz hasonló szakokat tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik az emberi erőforrások szak és nagyon szívesen tanulnám, de sajnos nincs Szegeden, és Budapestre pedig szeretnék felkerülni. Milyen ehhez hasonló szakok vannak, illetve milyen szakok vannak még, amiknek a végzése után hasonló munkakörben lehet elhelyezkedni?

Előre is köszi!

2009. jan. 29. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
andragógia-személyügyi szervező-->de sajna Szegeden andragógián belül csak művelődésszervező szakirány tudom mivel erre járok..:-)
2009. jan. 30. 07:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen,ezt sajna én is tudom...de azért köszi! :)
2009. jan. 30. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia,

1. nem ajánlom, mert más szakok, pl.:a műszaki menedzser szakirányként veszi föl. Magyarán többet ér szakirányként, vagy specializációként hallgatni.

2. Ha mégis ezt választod, akkor ZSKF mindenképp. Vannak már OKJ-s képzések is ezen a területen. És megmondom őszintén, teljesen mindegy, hogy kétéves laza tanfolyamon, vagy 3 éves szivatós fősulin végzed. De ehez hasonló szak, ami ér is valamit, turizmus. Viccen kívül.

2009. jan. 30. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és akár (köz)gazdász, menedzsment, turizmus, akár marketing és még tudom is én hány szak van, ami után minden gond nélkül tevékenykedhetsz emberi erőforrás területen. Minden, ami közgazdász besorolású oklevél, az jó. Ennyi. És a HR vagy EEM szak annyira speciális, hogy ha mégsem tetszik annyira, akkor nem tudsz nagyon hova menni.
2009. jan. 30. 22:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez a válasz valóban nagyon hasznos volt! :)
2009. jan. 30. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!