Stewardess szeretnék lenni, idegenforgalmiba kell mennem?
Figyelt kérdés
Főleg a pénz miatt választanám ezt a munkát és,hogy sokat utazhassak.De azt olvastam nem olyan könnyű munka,fárasztó és eleinte nem keresnék sokat,nem tudnák város nézni,keveset pihenhetnék,ezek nem valami fényes információk.Szerintetek megérné????És hol kezdjem el,menjek el egy idegenforgalmi suliba és aztán????Nem egy könnyű munka,de valaki leírná,hogy miért éri meg légi utaskísérőként dolgozni vagy miért nem??? És milyen suliba menjek??? Fontos lenne...
Előre is köszi:):):)
2011. jan. 8. 15:19
11/13 A kérdező kommentje:
Hát ez az.Meg a kereset is nagyon fontos.Egyébként az idegenvezetőre én is gondoltam:):):)
2011. jan. 12. 18:15
12/13 anonim válasza:
Azért elég durva hogy elkérnek a tanfolyamokért 2-300 ezret,és még akkor sem biztos hogy felvesznek.És az,amit egy bizonyos légitársaságnál végeztél,azt lehet hogy máshol nem fogadják el.Szóval SZ..ÁS az egész!
13/13 anonim válasza:
Nagyon sokat tájékozódtam ezzel kapcsolatban. A Malev-hez nem éri meg jelentkezni. Elvégzed a tanfolyamot, és utána nagyon kicsi az esélye, hogy bekerülsz. Külföldi cégeknél jóval nagyobb az esélye, hogy stewardess lehess. Az arab cégek fizetnek a legjobban, de ahhoz meg arabul kéne tanulnod. Ha meg van az angol nyelvvizsgád meg az érettségid akkor még a tanfolyamot kell elvégezned ami változó de kb. 6 hét. Azonkívül teljes körű orvosi kivizsgáláson kell részt venned és ha ezen is túl vagy akkor már jó eséllyel munkába állhatsz. Az meg hogy várost szeretnél nézni... Nem erről szól javában repteret, meg hotelokat fogsz látni, de hotelokat is csak akkor, ha nem 2-3 órás repülő útról van szó, mert akkor azonnal visszajöttök. A munkáról meg: javában naponta órákat repülsz, ez szerintem az emberek nagyját kifárasztja. De a munkák legtöbbje amúgy is kifárasztja az embert. Eleinte valóban kevesebbet keresel de akkor is 300 - 400 ezer közötti fizetés nem kevés és utána még emelkedhet. Ez az egy évben repült óráktól függ. Meg persze attól, hogy milyen céghez mész. Az egész ember függő ha te bírod, hogy a nap egy részét végig repülöd, akkor ez a te munkád. De készülj fel, ez nem arról szól, hogy várost fogsz nézni. Az a turisták dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!