Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Januárban középiskolába...

Januárban középiskolába felvételizők. Ti is izgultok?

Figyelt kérdés
Én speciel nagyon izgulós típus vagyok, és már előre félek, hogy milyen nehéz lesz az írásbeli, főleg a tavalyi után... Jó lenne, ha megnyugtatnánk egymást =D
2011. jan. 4. 20:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem kell beszarni! Minket is beszarattak, jártunk mindenhova előkészítőre meg szakköröket nyomtuk nagyban. De felesleges volt szerintem. Aki a gyakorlót is szarul írja meg ne várjon skkal jobb eredmnyt az igazitól. Aki meg a gyakorlót megcsinálta jól, az meg ne parázzon, az igazi se lesz rosszabb.

Egy év múlva röhögtök majd az egészen hogy milyen butusuk voltatok, s jövőre Ti írjátok a felmerülő kérdésekre a választ itt a GYIK-en az izguló mostani 7eseknek.

Első kommentelő vagyok

2011. jan. 15. 16:24
 12/15 anonim ***** válasza:

én is debreceni vagyok és a Fazekasba akarok menni

ti milyen szakra?

2011. jan. 15. 18:16
 13/15 A kérdező kommentje:

Utolsó: én angol-német-infó tagozatra szeretnék menni.

Amúgy tudom, hogy vicces, de én egyre kevésbé félek a felvételitől. Szeptember óta már legalább 10 próba feladatsort megírtunk matekból és magyarból is, úgy vagyok vele, hogy már nagy meglepetés nem érhet... Pedig nem jártam előkészítőkre, de szerintem az éppen elég lesz, amit órán gyakoroltunk.

2011. jan. 16. 20:13
 14/15 anonim ***** válasza:

én is valahogy így

remélem nem lepődök meg

2011. jan. 16. 20:15
 15/15 anonim válasza:
na kinek hogy sikerült?:D
2011. ápr. 26. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!