Januárban középiskolába felvételizők. Ti is izgultok?
hallihóó :)
én egy most 9.-es lány vagyok :)
a tavalyi felvételiről annyit, hogy a magyar abszolút könnyű volt (nekem 48 pontos) a matek nehézsége pedig inkább az időhiány és a számológép hiány volt (mert én hozzá vagyok szokva). nem kell izgulni! a matekom mellesleg 35 pontos lett de lehetett volna jobb is. így is felvettek hetedikként egy erős gimibe :)
ne izgulj, légy ügyes és sok sikert ;)
első komentelő vagyok.
az eredmények iskolától függőek! általában a következő 1-2 hét mire kijavítják. azután kapsz egy levelet, hogy elutasítottak vagy felvettek-e. én azt hiszem januárba írtam a felvételit, hivatalos levelem április 26-án jött meg... :)megkerestem a kedvedért ;)
sok sikert :)
ne izguljatok, fiúk lányok! minket úgy beszarattak de semmi gázos nincs :) ha meg ugy érzitek nem sikerült akkor az átlagnak se sikerült :)
hello! :)
Én is most fogok felvételizni,és minden nap gyakorlok.
A magyarral semmi gondom nincs,(elsőtől 5-ös) de a matek a gyengém!:S:S
Szóval járok matek előkészitőre,és pluszba gyakorlok itthon is,sokat.
Anyukám megengedte,hogy a felvételi előtti napon nem megyek suliba,hogy "lenyugodjak", és áttnézzek mindent....:)
A matekkal pedig nem az a gond,hogy sok,hanem hogy kevés az idő,és nincs számológép....
Soki sikert!
14/L
Hmm, köszi a válaszokat, nektek is sok sikert =D
Utolsó: debreceni vagyok, és a Fazekasba szeretnék menni, nem tudom mond-e ez neked valamit. =)
mond mert énis debreceni vagyok és jelölöm a Fazekast:) menni fog nyugi...:)
14/L
Ennyire még életemben nem fostam semmitől, komolyan mondom. Egy hete mást sem csinálok, csak felvételiket töltök egymás után. Az imént végeztem egy magyarral, ma már ez volt a negyedik.
Alapból is izgulós típus vagyok, és még a suliban is beszaratnak minket a tanárok... Mást sem hallok/hallunk, hogy kizárt, hogy felvegyenek minket bárhova is :S
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!