Mi az a legkésőbbi időpont, amikor még megcsinálhatom a nyelvvizsgát, hogy megkapjam érte az idei felvételikor a többletpontot?
Találtam egy július 8-as időpontot, ez helyes? Nyugtasson meg légyszi valaki.
Tök jó lenne, ha ez lenne a dátum, mer akkor ha márciusban nem sikerülne (akkor megyek először), akkor lenne még 2 esélyem. :-s
Igen, addig lehet beküldeni, de csak azokat a nyelvvizsgákat fogadják el, amire május 31. előtt mentél.
Én is megyek egy márciusira és a májusi időpont már pont nem fér így bele. Sajnos. :S
Köszönöm a válaszokat! Akkor nekem az utolsó lehetőségem május 28.
Utolsó válaszoló! És azt nem tudod véletlen, hogy ha nekem pl. csak a májusi sikerülne, akkor hogyan kérhető igazolás róla? Mert azt június 17-én hirdetik ki, gondolom akkor maga a bizonyítvány nem ér ide július 7-ig.
Tudom, hogy ilyenkor valami igazolást kell letölteni és azt is elfogadják, de ez meglenne július 7-ig?
Egyébként sok sikert neked! :)
Köszi, Neked is!:) Véletlenül nem Társalkodóra készülsz?:D
Azt hiszem nem rakták még fel a nyomtatványt, de ezt az oldalt adták meg :
Köszi!
Telc-re megyek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!