Mi a legkésőbbi időpont amikor még tehetek nyelvvizsgát úgy, hogy beleszámolják az érettségi pluszpontokba?
Kicsivel több, mint 1 év alatt megtanulni egy nyelvet?:S Uhh.
Amúgy ugye az van, hogy miután nyelvvizsgáztál, 60 napjuk van kiküldeni a nyelvvizsgáról a keményfedeles izét. Ennek a fénymásolata kell. Idén július 7 volt a legkésőbbi beküldési határidő, szal legkésőbb május elején el kell menni.
Hát igen a francia középfokú nyelvvizsga nem lesz a legegyszerűbb a nulláról, de mindent megpróbálok, mivel kelleni fog a pontjaimhoz.Heti kétszer fogok külön tanárhoz járni, most csütörtökön megyek először.
Tehát akkor április végén mondjuk elmegyek, szóval 1 év 2 hónapom van.
Lehetséges?
én úgy tudom, hogy miután megírtad/szóbeliztél, 30 napjuk van a javításra, utána érdeklődhetsz, hogy sikerült-e, és ha igen, akkor kérheted (gondolom fizetni kell érte) hogy kipostázzanak egy tanúsítványt, amivel igazolhatod, hogy megcsináltad, szóval nem kell megvárni azt, hogy a keményfedeleset kiküldjék.
DE NEM TUDOM 100%-ra, HOGY A FELVÉTELINÉL EZT ELFOGADJÁK-E, de hogy lehet ilyet, az tuti.
Május vége.
Május közepétől lesz fent egy kérvény, amit ilyen esetekben kell elküldeni.(felvi-től kérdeztem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!