PTE-BTK, jó hely? Érdemes idejönni?
Orosz szakra? Hááát... Nos, én is orosz szakos vagyok, ahogy fenn már említettem, ötödéves. Az országban a pécsi a legjobb orosz szak, itt kapod a legbiztosabb tudást, de sajnos azt kell mondjam, hogy itt csinálnak ki legjobban idegileg. Sajnos az oroszos tanár hozzáállása... hogy is mondjam: kicsit régimódi. A tanszéki infrastruktúra nem a legjobb, ezen még túl is lehetne lépni, de elhiszed nekem, hogy öt év alatt egyetlen tanár, bizonyos Povarnyicina Marina képes volt zombit csinálni belőlem, és majdnem az összes oroszosból? Az a nő egy igazolt elmebeteg, de a tanszékről nem lehet kitenni, valamiért... Ő tartja a kulcsfontosságú órákat. Ha elkönyvel hülyének, onnantól kezdve biztos, hogy nem szerzel diplomát. Általánosságban elmondhatom, hogy a belünket is kihajtják, amíg voltak óráim, gyomorgörccsel mentem be az egyetemre... Életem legnagyobb megkönnyebbülése volt, mikor sikerült az orosz nyelvészet szigorlat.
szóval bár Pécsen van a legjobb képzés, kérlek, ha nem vagy tanulógép, és nem tudsz bólogatni, ha nehezen viseled, hogy megaláznak, akkor ne gyere Pécsre.
Hello!
Remélem nézitek még ezt a kérdést, bár már jó régi.
Én 2 hét múlva kezdem az egyetemet pécsen orosz szakon. És nagy segítség lenne, ha valaki írna egy privátot és kérezgethetnék, hogy ki milyen tanár stb.
Köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!