Melyik mérnök szakot válasszam?
Sziasztok!
Továbbtanulás előtt állok, és a műszaki képzések iránt érdeklődök, de mivel nem értek hozzá, és nem vagyok teljesen képben, így nem tudok dönteni. Nem vagyok túlzottan tanulós, de ha érdekel a dolog, akkor nincs gond.
Nekem 3 szak tetszett meg, a ;
"könnyűipari mérnök" szak (hiába nem nagy szám, csak egy helyen képzik az országban, ez nagy előny szerintem)
"közlekedésmérnök" szak (szeretem a közlekedést mint folyamatot, szeretek utazni, érdekelne a dolog)
"mérnök-informatikus" szak (ezen belül engem a hardvare érdekelne, a programozás nekem nagyon monoton, így ettől félek kicsit)
Ennyi lenne, bocsi ha sokat írtam, de ez nagyon fontos nekem, nem akarok melléfogni :). Nagyon megköszönöm, ha jó sokat írtok a témáról:). Ja és más mérnök szakok is jöhetnek.
KÖSZI
Az első kettő felejtős szerintem, a harmadik meg nem mérnöki szak, hanem informatikai (ráadásul nem is könnyű :))
Építész vagy épületgépészetet nézz szerintem, vagy villamosmérnököt, ha az érdekel. Ott van pl a PTE-PMMK és hasonlók, ami azért talán akkor is túlélhető, ha "nem vagy túlzottan tanulós" (mert hogy ez elég alap, ha műszakira mész).
Köszönöm a válaszokat! :)
Azért remélem közlekedésmérnökként nem kellett olyan nagyon különböző szakmát választanod.. :)
Köszi a választ neked is!
Egyébként miért pont a győrit ajánlod? Én a ZMNE-re gondoltam, mert pesti vagyok, és remélem azért annyira nem rossz ez se.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!