Újra érettségiznék emelt szinten. Lehet valahonnan komplett anyagot szerezni, amiből fel tudok készülni?
Figyelt kérdés
Biológia és magyar, vagy történelem...
Köszönöm előre is!
2010. dec. 21. 19:35
1/4 anonim válasza:
A felvi.hu oldalon megtalálod a korábbi érettségi tételeket.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de azt hiszem rosszul fogalmaztam. Szóval 6 éve érettségiztem, tehát nincs már egy darab tankönyvem, se semmim. Nem az a gond, hogy mik a tételek, hanem, hogy azokat miből tanuljam meg :) Igazából komplett anyag kéne, amit megtanulhatok! Mert ugye minden suli másból tanít, tehát van 1000 tankönyv, melyiket vegyem? Asszem felhívom az oktatási hivatalt, végül is az emelt szintű felvételi egységes, hátha tudnak valami tutit mondani, hogy miből tanuljak.
2010. dec. 21. 20:45
3/4 anonim válasza:
hát én töriből érettségiztem emelten, és azt tudom mondani, hogy nem elég néhány könyvet elolvasni... gyakorlatilag mindenből mindent kell tudnod! én mindig is töri mániás voltam, sosem kellett tanulnom ígyis 5ös voltam mindig, de az érettségi az nagyon leizzasztott... a fősuli ezek után már nem is tűnt nehéznek :D
4/4 anonim válasza:
Itt van a májusi emelt érettségik szóbeli témakörei:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!