Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BKF-HFTGK turizmus vendéglátás...

BKF-HFTGK turizmus vendéglátás szakról mit tudtok, milyen a kar? Azt tudom ugye, hogy a Heller már a BKF-hez tartozik, milyen a suli élet milyenek a tanárok ezen a szakon?

Figyelt kérdés
Aki odajár vagy ismerőse,kérem informáljon:) köszönöm!
2010. dec. 21. 14:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én oda járok, most vagyok elsős, és imádom. Még így az első vizsga után is. :D A tanárok nagy része abszolút jófej és segítőkész, vannak persze mogorvábbak is, de nem ez a jellemző. A diákok is normálisak alapvetően. Anyuci-apuci kedvence azért több van, mint máshol, de lehet találni nagyon jófej embereket. Mire vagy még kíváncsi?

2010. dec. 21. 22:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,levelezőre vagy nappalira jársz? mert én levelezőn gondolkodom,mert nappalira fizetősre kerülnék be,de mellette nem tudnék dolgozni,de ha levelezőre megyek,akkor igen! amúgy most végzek majd idegenforgalmi szakmenedzser szakon,szóval lenne egypár felmentett tantárgyam! most félévkor mennyi vizsgád volt? gondolom azért annyira nem kell megszakadni a tanulásba vagy igen??:)
2010. dec. 22. 12:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Jah és általában hol vagy 4.kerület,Nagy Lajoson vagy máshol is van tanítás?? :D
2010. dec. 22. 12:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Vagyis nem! A 7. kerület Rózsa u-ba???
2010. dec. 22. 14:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Nappalis vagyok. Ebben a félévben 5 vizsgám volt/van/lesz. :D És nem, nem kell megszakadni a tanulásban. Bár ez relatív. Én egyrészt nagyon könnyen tanulok, másrészt ha levelezőn gondolkodsz, akkor sokkal többet kell egyénileg megtanulnod. Ugye ott kevesebb a kontaktóra. Mi most úgy vagyunk, hogy első 2 félévben Nagy Lajoson, és ha minden igaz, a harmadik félévtől a Rózsa utcában lesznek óráink.
2010. dec. 23. 20:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem köszi:) hát nappalira csak fizetősre kerülnék be,azt nem tudnám finanszírozni...dehát levelezőnek s megvannak az előnyei,hátrányai.igazából tetszik a suli,meg idegenforgalmi szakmenedzserin vagyok,úgyhogy nem állna távol hozzám ez a szak.bár még az emberi erőforráson gondolkoztam,de az azt hiszem nincs Bkf-en.
2010. dec. 27. 12:47
 7/8 anonim válasza:
Szia, bocs, hogy ki kell ábrándítsalak, de nem jársz jól. Végzős vagyok, látom mi történik/történt az iskolánkkal :( a legjobb tanárok elmentek, színvonal rohamosan esik (nézz utána a 2008-2009-es rangsornak, 2.helyről a 7.-re estünk vissza. Az iskola volt rektora most hagyja el a sulit, nem is tanít többé nálunk, ez szerintem elég sok dolgot megmagyaráz. Sok cseresznyét a döntéshez.
2011. jan. 8. 23:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Hm.. :( értem...igazából Heller-re mennék,persze az már a BKF-hez tartozik,de a Heller tanárai gondolom megmaradtak.az meg igazából úgy tudom elég új iskolának számít. hát nem tom mit válasszak...
2011. jan. 9. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!