Gyerekekkel foglalkozó OKJ-s képzés, ovónő, dadus ilyesmit Budapesten hol találok?
Barátnőm szeretne ilyen OKJ képzést szerezni, szereti a gyerekeket, a kicsiket :)
Régen volt ilyen kék könyv, ahol voltak iskolák, csak nem emlékszem, hogy abban van e OKJ-s képzés is, ha még egyáltalán létezik ez a könyv.
Szóval keresgéltem neten, de csk fizetőseket találtunk, vagy olyat, ahol nincs semmi információ.
Segítenétek?
előre is köszönöm.
Szóval ilyen ovónő, gyerekekkel kapcsolatos képzés kellene.
köszönöm.
kellemes ünnepeket!
Szia! A kék könyv az létezik. :) De abban csak felsőoktatás van,amit a felvi.hu n is megtalálsz. Ovónő is csak ilyen felsőoktatás elvégzése után lehet. Azonban van egy kisebb könyv ami fehér szinű(iskolarendszeren kivűli oktatás.. meg is találtam:D [link]
Én egy ilyen iskolát tudok igy hirtelen ahol ilyen gyerekekkel kapcsolatos képzés van: Raul Wallenberg iskola a Ludovika téren. Ha nincs 23éves akkor még mehet nappalira s tanulhat ingyen.
Neked is boldog ünnepeket,s sikeres suli keresést:)
Szóval ebben vannak benne olyanok amihez érettségi kell,de nem egyetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!