Hogyan lehetnék a tanárok 'kedvencei'?
fujj de undorító-.- kis nyalis izé akarsz lenni? LÉGY ÖNMAGAD, aztán aki bír az bír, aki meg nem, az nem.
Soha se tudnék olyan tanárnak jópofizni, akit ki nem állhatok...
Amúgy az a lényeg, hogy az ofőddel jóban légy, a többi már nem fontos. És ez viszont tanárfüggő.
A mi ofőnk például imádja, ha tönrketeszik az óráját idióta beszólásokkal, perverz poénokkal, letegezik, visszaugatnak neki és soha nem csinálják meg, amit a tanár mondxD De tényleg. Pár sráccal együtt szokott mászkálni délutánonként, mindent megdumálnak meg elmennek kártyázni ide-oda. Én nem akarok a kedvence lennixD meg hátlány is vagyok. Ja, és a lány kedvencei: legyenek visszapofázósok,
nagy szájúak, öltözködjenek minél szexisebbenxD kb ennyi. Amúgy nagyon gyerekes egy ember, egyszer röhög a beszólásokon, ha pedig aznap nég épp nem ebédelt a drága, ugyanazon hisztizik. Néha-néha elmondja, hogy idióták vagyunk, köcsögök, hormonzavarosak, utcaseprőnek se fognak minket alkalmazni, aztán 1 óra múlva megint minden szép és jó:D Igazolja a lógásainkat, falaz nekünk, sunyiba lemásolja más tanárok dolgozatait, hogy aztán odaadja nekünk, hogy 5-öst írjunk. Ugyanezt a sajátjaival is megcsinálja. Más osztályokkal meg állítólag büdös görényxD
Amúgy utálom ezt a f*szt, kétszínű vigyorgó elkényezetett gyerekes majomxD Nem szeretnék vele különösebben jóban lennixD
Én tök jól tanulok, ő igazolja a lógásaimat, ennyi a kapcsolatunkxD
Szóval add önmagad, ne akarj bevágódni. Nálunk sokan megpróbálták (mondhatni a "looserek", bár én utálom ezt a szót): lányok elkezdtek csúnyán beszélni, szexuális poénokat gyártani, és azt hitték ezzel bevágódnak:D Hát pont ellenkezőleg:D Ott röhögött a szerencsétleneken a hátuk mögöttxD
18/L
Néha válaszolj egy kérdésre bőven elég, a többi majd jön plusz feladatok, felkérések formájában.
Ügyeskedj, gázolj át mindenkin! Meg fogja hozni a gyümölcsét!
"Z"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!