Milyen a Herman Ottó Gimnázium miskolcon?
Az Avasi meg a Jezsuita sem erősebb suli :) Herman Miskolc legerősebb iskolája :D
Amúgy nagyon jó suli, jó a közösség, sokat kell tanulni, de megéri. tanárok nagy többsége jófej, jól leadják az anyagot! :)
Nyilván mindenki a saját gimnáziumát fogja a legerősebbnek mondani.. Úgy gondolom, hogy a Herman mindenképpen jó választás, ha tényleg tanulni mész oda és nem csak melegedni, akkor nagyon jó eséllyel bekerülhetsz bármelyik egyetemre, szóval igen, erős gimnázium. A tanárok nagyon korrektek, jó a közösség, aki meg olyan helyet keres, ahol nincsenek ,,bunkók", annak sok szerencsét a keresgéléshez :D
Az utolsó válaszhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy attól, hogy egy iskola szigorú, még nem lesz erős. Ki lehet próbálni persze a Jezsut is, van aki szereti az egyházi iskolákat..
Ja még annyit, hogy idén a Herman lett a gimnáziumok országos rangsorában az 5. helyen. Ez csak statisztika a "hasonlítgatóknak".
Szerintem megéri a Hermanban tanulni :)
Pont azért erős, mert szigorú, az anyagot maximálisan visszakérik. A legjobbak biztosan bent maradnak és kiváló eredményekkel leérettségiznek, ez szinte beugró a legjobb iskolákba.
A légkör lehetne kicsivel oldottabb (egyes öltözködési dolgokat feleslegesen fújnak fel), de az nem baj, ha már az alapoktól kezdve rendszer van a diákok életében.
Nem tudom, változott-e a pontozási rendszer, mert én régebben jártam középiskolába.
Viszont ez a 46 pont eléggé furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!