Milyen az Ady Endre Gimnázium? Megéri.
Figyelt kérdés
első iskolának bejelölni a továbbtanulási lapon?
Milyen a környezet, társaság, tanárok ? :)
2010. nov. 18. 13:51
1/6 anonim válasza:
A debreceni?
ha nem vagy kitűnő akkor nagyon nehéz lesz
2/6 anonim válasza:
Debreceni Ady-s vagyok.Nem kell feltétlenül kitűnőnek lenni,4,5 körül is be lehet jutni,ha jó felvételit írsz.
3/6 A kérdező kommentje:
budapestire gondoltam :D
2010. nov. 19. 16:10
4/6 anonim válasza:
13 ker? sok rosszat hallok róla szerintem nehogy oda menj parasztok járnak oda 3mas átlag fölött simán felvesznek és gyenge suli és gyenge giminek meg nincs semi értelme pláne általános tantervűnek szóval nem javasolnám.
5/6 A kérdező kommentje:
oda jársz(jártál)?vagy honnan tudod(veszed)?
2010. nov. 29. 17:43
6/6 anonim válasza:
Utolsó előtti válaszoló: nem tudom honnan kapod az információidat, de a valóságot meg sem közelítik. Az Ady igenis jó suli, a tanárok között itt is van pár fura fazon, de a nagy részük igenis tud tanítani -és jól is tanítanak. Egyáltalán nem vagyunk bunkók és parasztok sem. Pont ma beszéltük osztálytársaimmal, hogy ahhoz képest, hogy nem egy versenyistálló az Ady, igenis van követelmény és a nulla tudásra nem adnak jegyet.
És zárójelesen jegyezném még meg, hogy tizedikben leérettségiztem angolból és most készülök felsőfokú Cambridge (CAE) nyelvvizsgára. Amúgy humán tagozatos vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!