Megéri hatosztályos gimnáziumba menni? Sajnos rokonok közül is mindenki mást mond.
Figyelt kérdés
Megéri hatosztályos gimnáziumba menni?Sajnos rokonok közül is mindenki mást mond...Szerintetek menjek?Nem tudok dönteni.Tavaly kitűnő voltam.Félévit még nem tudom,de max 3 négyesem lesz.Vagy annyi se.Menjek?2010. nov. 15. 18:12
11/15 A kérdező kommentje:
Ajkán a Bródy-ba mennék.Osztályközösség:jól elvagyunk,de úgy igazából legjobb barátnőm nincs.Szívesen ismerkednék új emberekkel is.Sokan akarnak menni tőlünk oda.Osztálytársam nővére odajár.Ő azt mondja jó.
2010. nov. 15. 18:50
12/15 anonim válasza:
én azt mondom próbáld meg: ) főleg ha nem csíped a mostaniakat. Ha felvesznek akkor örülj és szerintem akkor bírni is fogod ha erős ha nem.: D
Egy próbát megér: )
13/15 A kérdező kommentje:
Rendben van :)
Igaz még van időm gondolkodni.Félévkor lesz a felvételi.
2010. nov. 15. 19:15
14/15 anonim válasza:
szerintem menjél :) megérii :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!