Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Továbbtanulás hova-merre?

Továbbtanulás hova-merre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!8.-os vagyok ,de nem tudom ,hogy hova menjek továbbtanulni.Annyit tudok ,hogy középiskola.Én egyre azért gondoltam:Pollack(Pécs)építész utána lehet ,hogy tovább építész mérnöknek.Mondanátok ,hogy azért minek lenne érdemes elmenni?Erősségem:Matek(5)Töri(5)Magyar nyelv és irodalom(5) földrajz(5) Angol(5) kémiából-bioszból-fizikából 4-5 de nem a kedvencem:S

Előre is köszönöm(baranyai vagyok)

2010. nov. 14. 12:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Matekot egyedül.. Keveseknek sikerül.. Sokszor kell magyarázat, segítség..

És ha egy jó diák egy igénytelen, lusta környezetbe kerül, akkor szerinted semmilyen hatás nem éri?? Ha az osztályból senki más nem akar továbbtanulni?? Ha lestréberezik egész nap?? Ha mindenki éjjel nappal bulizik, vedel, dohányzik??

Nem tudom, biztos van ilyen igényes szakközép, de hogy Baranya megyében nem, az biztos..

2010. nov. 14. 17:13
 22/25 anonim ***** válasza:

Nos nekem menne a matek egyedul is. Egyetemen se ott ertem meg oran az anyagot, csak arra jo, hogy tudjam, hogy meddig kell venni. Itthon leulok aztan megcsinalok 10-100 peldat, es felfogom.

Nalunk nem bantottak senkit azert, mert tanult. Mellesleg bocs, hogy ekezet nelkul irok, csak most raallt kezem, mert programozast gyakorlok.

2010. nov. 14. 17:23
 23/25 anonim ***** válasza:
Te hol laksz amúgy? Vagyis hova jártál szakközépbe?
2010. nov. 14. 17:28
 24/25 anonim ***** válasza:
Jáky Józesf műszaki szakközépiskola, Székesfehérváron.
2010. nov. 14. 18:20
 25/25 anonim ***** válasza:
Nagyon jó ötlet ha a Pollackra akarsz menni. Anyukám dolgozott a "kis Pollackon" a szakközépben az igazgató mellett és később a fősulin is. Ha már most tudod, hogy ilyen irányba akarsz menni akkor szakmailag mindenképpen jobban jársz ha a szakközéppel kezdesz. A két iskola nagyon is kapcsolódik egymáshoz hidd el! A szomszéd lány jár az építészmérnöki karra. Előtte a Janus gimibe járt. Vannak volt POLLACK szakközepes évfolyamtársai. Hát nem szenvednek annyit mint ő!! Ja!? A másik szomszédunk meg építész, hát van mit a tejbe aprítania.
2010. nov. 17. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!