Az iskolában szólhatnak a combközép fölé érő szoknyáért, ha nem átlátszó fekete harisnyával és nyakig begombolt inggel vagy garbóval veszem fel?
Nagyon szeretnék szoknyákat hordani, de csak az csinos kis miniszoknyák tetszenek. Az ilyen térdig érők nem. Az osztályban a többi lány nem nagyon hord szoknyát, inkább baggy jenas meg mom jenast, így nem tudom mi férne bele a tanároknak. De ha veszek alá harisnyát, akkor a fenekem végül is nem látszik benne, combtól pedig csak annyira látható, mint egy skinny jenasben.
Ilyen szoknyára gondolok: [link]
Tanév végén szoktam látni, hogy a melegben csupasz lábakra is felveszik a rövid szoknyát más osztályokban, de azt nem tudom, hogy az ő tanáraik ehhez mit szólnak. :D
Gimiről van szó.
Ez abszolút iskola- és tanárfüggő, nem tudjuk, nálatok mennyire szigorúak.
Normális iskolákban a kutyát nem érdekli, mi van rajtad, konzervatív vallásos iskolákban pedig már azért is rád szólnak, ha kilóg a bokád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!