Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik egyetemen a legjobb a...

Melyik egyetemen a legjobb a pszichológia alapszak főleg levelezőn?

Figyelt kérdés

Tul vagyok mar egy gazdasagi alapszakon, viszont karriervaltas miatt pszichologiara jelentkezem. Biologiabol kell tennem egy emelt erettsegit, a 3 honap alatti felkeszules (intenziv tanulassal es tanfolyammal) mennyire realis?

Melyik egyetem milyen, foleg a levelezo szakokra vagyok kivancsi?

Megkoszonnem ha irnatok tapasztalatokat, elsosorban a budapesti Karolit neztem ki, viszont eleg messze van, ugyhogy a Pazmany jobb lenne, viszont arrol nem tudok sok mindent. Levelezok kozott is van kulonbseg vagy ez esetben mindegy hova jelentkezem?

Koszi a valaszokat elore is!

febr. 5. 22:51
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Pannon egyetem milyen egyebkent? Nem mintha sok lehetosegem lenne valogatni, de oda eleg lenne a pontom, es erdekelne hogy milyen, autoval pestrol konnyen megkozelitheto e, oktatas kozosseg stb
febr. 6. 15:57
 22/30 A kérdező kommentje:
Oh, akkor igazabol nagyon nincs is tovabbi pontszerzesre lehetoseg, csak nyelvvizsgaval vagy okj ha jol ertelmezem :/ vagy gyerekvallalas soran
febr. 6. 16:03
 23/30 A kérdező kommentje:
Es van ilyen szabaly hogy az e felveteli oldalon hany alkalommal lehet jelentkezni/meddig dijmentes? Mar azt erzem hiaba olvasgatok utana, nem talalok semmi informaciot, epp ahogy errol az emelt erettsegi beszamitasrol sem:(
febr. 6. 16:06
 24/30 A kérdező kommentje:
Illetve ugyanugy van eselyem utana mesterkepzesre pestre bekerulni, vagy ez ezen nem mulik hogy hol folyt az alapkepzes?
febr. 6. 16:11
 25/30 anonim ***** válasza:

A Pannonról nem tudok sokat, mert tavaly indult először ott a szak. Csak annyit tudok, hogy Veszprémben van, így hát Pesthez nincs valami közel.

Igen, a pontszerzési lehetőségek korlátozottak, leginkább a nyelvvizsga dobná meg a te pontszámodat. A felvin a szakkeresőbe ha beírod, hogy pszichológia, akkor kidobja, hogy melyik intézményekben indul. Onnan rá tudsz kattintani a szaknév melletti ikonra, onnan megnyílik a tájékoztató. Ott le van írva, mik a feltételek, mire jár pluszpont. Február 15-ig tudod leadni a jelentkezést 3 helyre díjmentesen.

Ha az alapot elvégzed, utána mehetsz mesterképzésre bármelyik egyetemre.

febr. 6. 18:42
 26/30 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!
febr. 6. 21:38
 27/30 A kérdező kommentje:
Most nezem, hogy a pannon egyetem pszichologia szakja jelenleg meg nem akkreditalt, ennek emnnyi az atfutasi ideje, erdemes egy ilyen szakba belekezdeni?
febr. 6. 23:59
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
De, már akkreditált azóta!
febr. 7. 08:30
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A hivatalos oldalon írja, hogy 2024-ben akkreditálva lett, ezért ugyanolyan értékű, mint más intézmény, emiatt ne aggódj.

febr. 7. 08:32
 30/30 A kérdező kommentje:
Jajj pedig a weboldalon olvastam, de akkor ezek szerint nem frissitettek, koszonom nagyon a sok segitseget, akkor mindenkepp megprobalom!
febr. 7. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!