Melyik egyetemen a legjobb a pszichológia alapszak főleg levelezőn?
Tul vagyok mar egy gazdasagi alapszakon, viszont karriervaltas miatt pszichologiara jelentkezem. Biologiabol kell tennem egy emelt erettsegit, a 3 honap alatti felkeszules (intenziv tanulassal es tanfolyammal) mennyire realis?
Melyik egyetem milyen, foleg a levelezo szakokra vagyok kivancsi?
Megkoszonnem ha irnatok tapasztalatokat, elsosorban a budapesti Karolit neztem ki, viszont eleg messze van, ugyhogy a Pazmany jobb lenne, viszont arrol nem tudok sok mindent. Levelezok kozott is van kulonbseg vagy ez esetben mindegy hova jelentkezem?
Koszi a valaszokat elore is!

A Pannonról nem tudok sokat, mert tavaly indult először ott a szak. Csak annyit tudok, hogy Veszprémben van, így hát Pesthez nincs valami közel.
Igen, a pontszerzési lehetőségek korlátozottak, leginkább a nyelvvizsga dobná meg a te pontszámodat. A felvin a szakkeresőbe ha beírod, hogy pszichológia, akkor kidobja, hogy melyik intézményekben indul. Onnan rá tudsz kattintani a szaknév melletti ikonra, onnan megnyílik a tájékoztató. Ott le van írva, mik a feltételek, mire jár pluszpont. Február 15-ig tudod leadni a jelentkezést 3 helyre díjmentesen.
Ha az alapot elvégzed, utána mehetsz mesterképzésre bármelyik egyetemre.

A hivatalos oldalon írja, hogy 2024-ben akkreditálva lett, ezért ugyanolyan értékű, mint más intézmény, emiatt ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!