Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Váci Boronkay környezetvédelem...

Váci Boronkay környezetvédelemre érdemes úgy menni, hogy nem ilyen irányba szeretnék továbbtanulni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Idén felvételiztem és úgy tűnik be fogok jutni a Boronkayba. A gimi és a környezetvédelem között gondolkodom. Nem kémia-biosz területen szeretnék továbbtanulni, egy régi osztálytársam és az ösztöndíj miatt nem tudok dönteni. Szerintetek melyik lenne a jobb? Érdemes úgy környezetvédelemre menni, hogy nem ilyen irányban szeretnék továbbtanulni?

ma 18:25
 1/1 anonim ***** válasza:

"egy régi osztálytársam "

Ilyen nincs, ezt egy életre felejtsd el. Egyedül vagy, soha ne hozz döntést mások alapján. Akkor se ha el akarod kerülni azt az embert, akkor se, ha vele szeretnél tovább haladni.

A környezetvédelem szak sok mindenre jó, a nagyon sokan ilyen-olyan orvosnak mennek tovább, de persze van aki inkább valamilyen mérnöki vagy közgazdasági irányt tanul végül.

Nekem a volt környezetvédelmis ismerőseim között van állatorvos, sok az emberorvos, de van óvónő, gépészmérnök, programozó, kémikus, biomérnök, és több közgazdász is.

Menj el egy nyílt napra, és kérdezz rá, hogy a végzett diákok milyen szakokra jelentkeztek.

A gimi és a környezetvédelem között nincs nagyon különbség, egyedül a műszaki osztályok azok, ami egy picit más világ. Nyilván fölösleges végigtanulni az emelt kémiát és bioszt, ha tudod hogy utána nem fogsz ezzel foglalkozni, főleg, ha van elég pontod gimis osztályba is, de lehet pont itt jön majd meg a kedved hozzá, mivel tényleg nagyon jó tanárok vannak (voltak amikor én odajártam)

Nem vállalok 100%-os felelősséget az információkért, én majdnem 10 éve érettségiztem a Boróban.

ma 18:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!