Mi lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Másfél év keresés után kb 9 hónapja találtam egy állást. Kisvállalkozásnál dolgozom könyvelőként. Kb 5 ember dolgozik összesen a cégnél. Én azt hittem, hogy ezt a munkahelyet beszámítják a gyakorlati helybe. Ez a munka részmunkaidős. Így 2 munkahelyen kellene dolgoznom, hogy meglegyen az 560 óra és most kiderült, hogy a kisvállalkozás ahol dolgozom nem elég nagy, hogy gyakorlati helynek számítson. Teljesen el vagyok keseredve. Hétfőn kezdődik a szakmai gyakorlati félév és konkrétan nincs semmi nagy cég ahol tudnék dolgozni. Vesszettül kezdtem az önéletrajzaimat küldeni, minden eshetőségnek. 5 helyre tudtam beadi az önéletrajzom. És többre már nem is tudom. Vidéken élek szóval Pest számomra nem opció. Még megpróbáltam a TO-nak írni egy levelet, hogy hogy jártam, azóta még nem kaptam választ. Nem tudom mit tehetnék!ma 20:34
1/2 anonim válasza:
Mielőtt elkezdtél dolgozni, iskoládban utánajártál, hogy elfogadják-e?
2/2 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy a szabályzat, amit találtam az 2023-as és ezért gondolom, hogy van egy kis esély, hogy elfogadják. Amikor elkezdtem dolgizni, akkor nemsokkal felhívtam az egyetemet, akik azt mondták, hogy majd akkor tudnak biztosat mondani amikor már a gyakorlati félévemet kezdem. Amikor felhívtam őket a héten hétfőn azt mondták, hogy nézzem meg a szabályzatot. Elküldték a 2023-as at.
ma 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!