Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A BGE egyetemen a turizmus és...

A BGE egyetemen a turizmus és vendéglátás szakon sok a matek?

Figyelt kérdés
Erre a szakra szeretnék menni de nagyon nem megy a matek.Aki oda járt mi a tapasztalata sok a matek?
jan. 31. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Van, matek, statisztika stb, szerintem nem könnyű. Persze itt mindjárt leírja valami zseni, hogy könnyű, mert mindig írnak ilyenek itt. Ha készülsz rá és nem vagy teljesen reménytelen matekból, akkor lehet teljesíteni. De arra ne számíts, hogy órán megérted az egészet és rögtön sikerül is a vizsga. Csak ha zseni vagy matekból, de akkor nem kérdeznéd ezt.
jan. 31. 19:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem.Köszi a választ.És nagyon sok van vagy elviselhető?
jan. 31. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Van sok nem matekos tárgy, de amelyik az, az teljesen matekos. Nyilván a matek szakon keményebb a matek, de azért ez se könnyű. Sokan buknak ezekből a tárgyakból, még olyanok is, akik jók voltak a gimis matekból. Főleg ha elbízzák magukat, hogy ez nekik lazán menni fog. Aztán rájönnek, hogy sokkal nehezebb, mint amit a gimiben megszoktak.

De azért lehet teljesíteni, csak szorgalom az kell hozzá.

jan. 31. 21:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

38 éves vagyok, másik suli (Gyöngyös, Károly Róbert Főiskola), de ugyanez a szak - bár akkor "Idegenforgalom és szálloda" névre hallgatott.

Gimi végéig jó voltam matekból, mindig 5-ös, érettségi is.

A gazd. matek ellenben első félévben megajánlott 2-es (!!!) volt, a második félévben pedig - szerencsés- véletlenül lett 3... Pedig szerettem is a matekot 🙂 Szóval nem tudom, hogy milyen változások voltak, de azért nem venném félvállról 🙃

febr. 1. 01:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem.És van olyan szak ahol kevés a matek?(Étteremet akarok nyitni és ahhoz illő szak kénne)
febr. 1. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!