Ha államin elkezdek egy képzést, de idő közben átsorolnak önköltségesre, akkor mennyit kell fizetnem?
Szakot fogok váltani, következő tanévben már nem a jelenlegi szakomon leszek.
Hat államilag támogatott félévet felhasználó félévem oda (öt, ha passziválok tavaazra, de rengeteg tárgyat el tudnék fogadtatni, szóval nem érné meg), marad hat. Viszont amire váltok az (is) öt éves. Mivel egy csomó kreditemet el tudom fogadtatni (konkrétan az eddig teljesítettek több, mint felét), öt évig biztos, hogy nem fog tartani váltás után. Viszont necces, hogy nem tudom három év, azaz 6 félév alatt befejezni, tehát át fognak sorolni.
Itt jön a kérdés, hogy mennyit kell fizetnem önköltségesen? Mármint arra az esetre értem, hogy ha a három év alatt változik az önköltséges képzés ára. Tehát most meg van hirdetve, hogy x/félév az önköltséges, de három év múlva meg már úgy lenne meghirdetve, hogy nem tom, X+100000/félév.
Mivel egy csomó kreditemet el tudom fogadtatni (konkrétan az eddig teljesítettek több, mint felét),
Nézz utána, mennyit lehet, mert nekünk pl a max kredit 20%-át.
Honnan veszed, hogy nem néztem utána, hogy hány kreditet tudok elfogadtatni? :)
Én kérek elnézést, hogy azután, hogy nem a kérdésre válaszolsz, azt hittem, hogy szövegértési problémáid vannak. :)
Ha el tudok fogadtatni annyit, amennyit szeretnék, akkor is fennáll az, hogy eléggé lehetséges, hogy nem végzek az állami féléveimen belül. Ha meg nem, akkor biztos, hogy nem végzek az állami féléveimen belül.
Tehát ugyanúgy kérdés, hogy mennyit kell fizetnem félévente, ha önköltségesre kerülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!