Milyen típusba kell sorolni az érettségit ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Tavaly érettségiztem közép szinten töriből, magyarból matekból és emelt angolból, mindhárom közép érettségim megvan, de az emelt angol szóbelinél lebetegedtem ezért nem kaptam meg a bizonyítványt. Idén szeretnék emelt töriből és angolból érettségizni és a kérdés az lenne hogy az emelt töri érettségi az most szintemelő vagy javitó, mert az emelt angól az biztos hogy javító. (Nem vagyok diákjogviszonyba jelenleg)jan. 27. 13:22
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és az angol az most pótlo vagy javíto mert nincs angol érettségim így hogy a szóbelire nem mentem el?
jan. 27. 14:24
3/4 anonim válasza:
Ha önhibádon kívül nem mentél el, és ezt igazoltad, akkor pótló, különben javító. Ez az angol törzslapkivonatod záradékából kiderül.
4/4 anonim válasza:
Nem pótló, hanem javító, mert ha nem ment el a szóbelire, akkor automatikusan elégtelen lett, amit javítani szeretne minimum kettesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!