Matek 25, magyar 22 ponttal milyen lehetősége van egy nyolcadikosnak? Unokahúgom frissen közölt pontszámai ezek.
Figyelt kérdés
ma 15:04
1/9 anonim válasza:
sulinavigator oldalon nézegesd a pontszámolót.
2/9 A kérdező kommentje:
Gyakorlati tapasztalatra lennék kíváncsi, akik benne vannak a témában.
ma 15:25
3/9 anonim válasza:
gyakorlati tapasztalata idén senkinek nincs, márpedig ő idén akar bekerülni. Amúgy meg legyen a szülők gondja. Unokahugi, aha.
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem '23-ról van, de az másik liga volt. Szülő vagyok, 45 éves. Aha.
ma 15:34
5/9 anonim válasza:
A gyakorlati tapasztalat maga a sulinavigátor, annál jobban senki nem fogja megmutatni, hova lehet bekerülni ennyi ponttal.
De tessék, tavaly ilyesmi pontokkal az unokahugi nálunk egy kevésbé felkapott egyházi technikumba jutott be, barátnőmék pedig egy egész kellemes budai gimibe, de az agglós gimikbe is jók ezek a pontok még.
Vidéken meg a top20-at leszámítva bárhová mehet kb.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
ma 15:37
7/9 anonim válasza:
Nem tudom de a gimnáziumoknak tankerületi ajánlás, hogy 50 pont alatti diákokat ne vegyenek fel. Ez ajánlás és nem kötelező.
8/9 anonim válasza:
Na igen, ez a hülye ajánlás még bekavarhat idén, de eddig az az általános vélekedés, hogy be kell írni a listába a gimiket is, mert lehet, hogy meggondolják magukat, ha látják, hogy nem fogják tudni feltölteni 50+-os gyerekekkel az osztályokat.
9/9 A kérdező kommentje:
Én a koromnál fogva nem ismertem a központis rendszert, amíg a nagyobbikom nem került központisorba. Ott írt 50-50-et, így nyilván '23-ban ebben a szegmensben mélyedtem el.
ma 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!