Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit von maga után, ha nem...

Mit von maga után, ha nem megyek el főiskolán egy tantárgyból vizsgázni?

Figyelt kérdés

Nincs több vizsgaidőpont feltüntetve, összesen is ,,csak" kettő közül lehetett választani. Jól tudom amúgy hogy legalább 3-at felkellett volna tüntetni a tanárnak?

Amúgy nincs ráépülő tantárgy, amit később nem tudok felvenni ez miatt.

Ilyenkor mit írnak be a leckekönyvbe?

Sajnos eléggé sok az anyag a tárgyból, esélytelen, hogy meglegyen...

3. félévbe tudom legözelebb felvenni...

Amúgy jeleznem kell vkinek, hogy nem megyek vizsgázni?

tegnap 22:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Az adott iskola szabályzatát kell megnézni. A BME-n büntetést kéne fizetned a meg nem jelenésért és a bukott kreditért. Előbbit megúszhatnád ha "igazoltan távol"-t írnak be. Ehhez nem minden oktató kér papírt, van aki már akkor is ezt írja ha írsz egy emailt hogy "elnézést kérek, a vizsgán nem tudok megjelenni". Szóval szerintem ennyit írjál. Van oktató aki nagyon jófej és levizsgáztat külön később (nyilván csak bizonyos határok között megy az ilyesmi, inkább kisebb tárgyaknál).

Nézd majd meg, hátha vizsgakurzus lesz mégis kiírva keresztféléven. (Ez azt jelenti, hogy már bejártál egyszer, csak vizsgáznod kell.) És csinálj egy beosztást, hogyan készülsz fel. Ez a legfontosabb.

tegnap 22:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem lesz beírva semmi. Bukod a tárgyat, az ezzel járó krediteket, ami negatívan hat a tanulmányi átlagodra. Nem kell szólni senkinek, ha nem jelentkezel fel.
tegnap 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!