Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy sikerült a központi...

Hogy sikerült a központi írásbelitek magyarból? (2025)

Figyelt kérdés

A középsulihoz ez az egyik beugró, így nyilván van tétje, s talán a jövőtök szempontjából ez az első igazi megpróbáltatás, aminek komoly tétje van.

Felteszem, készültetek mind a magyarra, mind a matekra. Az évek folyamán elég vegyes visszhangja volt a központinak teljesítményt illetően. Most rajtatok volt/van a sor. Épp ezért is teszem fel a kérdést, mert kíváncsi vagyok, nagyátlagban milyen eredménnyel zártatok.

Hangsúlyozom, jelen kérdésem kifejezetten csak a

MAGYAR

eredményére vonatkozik.

A kérdéshez szavazást is csatoltam, aminek az a célja, hogy más tekintetben is lássam, mit alkottatok. Az oldal nem teszi lehetővé, hogy több feleletválasztóst csatoljunk egy kérdéshez, ezért a válaszokban külön-külön soroltam fel az opciókat a fiúkra és a lányokra. Kíváncsi vagyok arra, hogy vajon van-e különbség a két nem teljesítménye között a humán, illetve a reál adottságokat illetően.

Tisztában vagyok azzal, hogy az opciók nem fednek le minden lehetőséget. Igyekeztem a tipikus eseteket felsorolni és arra kérlek, hogy amikor az opciókat nézed, azt jelöld meg válaszként, ami a legjobban leírja a te teljesítményedet, körülményeidet a lehetőségek közül.

Tudom, nehéz, sokszor majdhogynem lehetetlen egy kattintással kifejteni a központi sikerességét, ezért ha gondolod, fejtsd ki nyugodtan az értékelést. Ha esetleg nem te írtál, hanem valamelyik hozzátartozód, minden további nélkül ki tudod fejteni kommentben a választ, de ha te vagy az érintett, akkor az már kérdéses. Épp ezekre alapozva ha gondolod, nyugodtan írj privátban kifejtést!

A központi kapcsán várom a különböző megközelítésű kifejtéseket, de pár kérdés, amiről írhattok itt vagy üziben:

- Hogy készültél a központira?

- Milyen előzetes várakozásaid voltak?

- Mit gondolsz, mennyire volt nehéz a központi?

- Melyik feladat ment jól, melyik kevésbé?

- Szerinted ha jól sikerült, akkor a tanulás vagy a szerencsés sor miatt, illetve ha nem, akkor annak mi az oka?

- Milyen terveid vannak, milyen suliba tervezel felvételizni?

- Szerinted a megírt központi elég jó lett ahhoz, hogy bekerülhess?

. Mit gondolsz, a felkészülésed és a várható eredmény összhangban van egymással?

- stb.

Várom érdeklődéssel a válaszaitokat! Előre is köszönök minden opcióválasztást és választ!

ma 15:31
A kérdező szavazást indított:
Lány vagyok - Jól sikerült, min. 40 pont, s nem is voltam túlságosan izgatott emiatt.
Lány vagyok - 30-40 pont körülre számítom. Ez reális a tudásomat nézve. Kicsit izgultam miatta, de nem hatott ki a teljesítményemre.
Lány vagyok - 30-40 pont körülre tippelek, de lehetne jobb is. Kicsit leblokkoltam, pár dolog nem jutott az eszembe. A stressz...
Lány vagyok - Elég gyengén sikerült; 20-30 pontnak már örülnék. Nem vagyok jó matekból, ezért nem lepett meg, de azért kicsit izgultam miatta.
Lány vagyok - Teljesen bepánikoltam, totál leblokkoltam. Semmi nem jutott eszembe, ha 10 pont meglesz, örülni fogok, teljesen elszúrtam...
Fiú vagyok - Jól sikerült, min. 40 pont, s nem is voltam túlságosan izgatott emiatt.
Fiú vagyok - 30-40 pont körülre számítom. Ez reális a tudásomat nézve. Kicsit izgultam miatta, de nem hatott ki a teljesítményemre.
Fiú vagyok - 30-40 pont körülre tippelek, de lehetne jobb is. Kicsit leblokkoltam, pár dolog nem jutott az eszembe. A stressz...
Fiú vagyok - Elég gyengén sikerült; 20-30 pontnak már örülnék. Nem vagyok jó matekból, ezért nem lepett meg, de azért kicsit izgultam miatta.
Fiú vagyok - Teljesen bepánikoltam, totál leblokkoltam. Semmi nem jutott eszembe, ha 10 pont meglesz, örülni fogok, teljesen elszúrtam...
3 szavazat
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!