BME GTK vagy BGE PSZK?
Figyelt kérdés
Melyik lenne nekem a jobb ha a gazdálkodás és menedzsment szak érdekel?ma 19:20
1/4 anonim válasza:
Kevés az adat; ha írnál magadról.
Így a neked rész nem megvalósítható
2/4 A kérdező kommentje:
Alapvetően tozsdevel és befektetésekkel szeretnék majd foglalkozni aztán ezen a két Egyetemen gondolkodok,mivel az eltére nem valószínű, hogy felvennének , és a Corvinusra sem meg oda nem is mennék,mert nem hallottam jókat. Így maradt ez a kettő a BGE az csak gazdasági Egyetem és a legnépszerűbb is meg nagyon sok vállakozó itt tanult meg nyílt napon tetszett aztán a BME-nek nagyobb a presztízse még erősebb az Egyetem így ezen a kettőn töröm a fejemet.
ma 19:40
3/4 anonim válasza:
BGE és akkor mehetsz szakmázni a BCE-re, ha szakdolizol
4/4 anonim válasza:
Hat bsc-n penzugy es szamvitelen sem fogsz tul sok tozsdei dolgot tanulni, gazdmenen meg meg kevesebbet. Bme-re ne menj, muszaki kepzes az tok jo, de a gtk nagyon gyenge. Vannak munkatarsaim, akik ott vegeztek, iszonyat gyenge a tudasuk, ok mondtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!