Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen elfogadó iskolát...

Ladygaga2 kérdése:

Milyen elfogadó iskolát ajánlotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok, én felvidéki (non binary, születési nemem férfi) vagyok, iskolát szeretnék váltani, egy magyar iskolába szeretnék járni. Kell valamilyen különbözeti vizsgát tennem?

Szeretnék egy elfogadóbb, vidámabb, jobb közösség része lenni, mivel a jelenlegi iskolám egyáltalán nem ilyen. Illetve lenne még egy kérdésem, a töri és matek érettségi mindenhol követelmény, ugye?

Legalább az egyikre lenne mód, hogy kiváltsam egy másik tantárgy érettségijével?

A matematika távol áll tőlem, a töri is, abból a szempontból, hogy csak szlovák törit tanultam, de ez közel nem akkora ugródeszka mint a matek. Ha ezen múlna, én megtanulom a magyar törit, csak a matek nem tetszetős, illetve kb heti 2 matekom van... nem lenne számomra kivitelezhető (természetesen végső esetben ez sem hátráltatna meg a döntésemtől).

Nagyon szépen kérlek titeket, hogy ha tudtok segíteni, tanácsokat, tippeket adni, nagyon megköszönném!! (Szeretném már a 2. félévet az új suliban kezdeni, remélem összejön😄)

További szép estét, és jó éjszakát!😄

tegnap 20:11
 1/1 A kérdező kommentje:
Annyit hozzá tennék, hogy gimnáziumok érdekelnének
ma 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!