Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemen ha elfogy a 6...

Egyetemen ha elfogy a 6 vizsgaalkalom es megszunik a hallgatoi jogviszony, felvetelizhetek megint?

Figyelt kérdés
Marmint mintha akkor kezdenem az egesz kepzest. Vagy ilyen nincs mert a neptun kod marad es tilt a rendszer? Ugye a mar elvegzett oraimat el tudnam fogadtatni szoval az nem lenne gond.
jan. 13. 11:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
10 nemcsak a büfé szakosok bírnak normálisan, időben elvégezni egy képzést:))) megnyugtatlak, az az adott kurzus 8-9-edjére is ugyanolyan nehéz lesz. Ha annyira át akarták volna menni, rég elmentél volna magántanárhoz belőle.
jan. 14. 16:06
 12/16 A kérdező kommentje:
Őszintén remélem hogy ez lesz egész életedben a legnagyobb boldogságod, hogy gyk-n nagyképűsködsz név nélkül, vad idegeneknek. Biztos rengetegen szeretnek, jófej ember lehetsz, rengeteg baráttal:))))
jan. 19. 19:57
 13/16 A kérdező kommentje:
Amúgy a brutál, hogy te tényleg azt gondolod hogy magántanár = elsőre meglesz minden, csak ha idióta vagy akkor nem? Hova jársz te “egyetemre”, Máriapócsra? Nagyon nagy koponya lehetsz de komolyan, ha ez így sikerülne neked bárhol-bármikor, biztos csak az emberek 99,9%-a retardált ezek szerint, aki küzd a tanulás, a munka, család mellett az egész felsőoktatási rendszerrel:D
jan. 19. 20:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Egyébként tényleg sokan szeretnek. De aki 6x megbukik és úgy akar újra felvételizni, annak a véleménye nem igazán érdekel:(
jan. 19. 20:01
 15/16 anonim ***** válasza:
#14 ne haragudj, de tényleg szánalmas amit csinálsz. De ha ettől jobb napod lesz….
jan. 19. 20:03
 16/16 anonim ***** válasza:
13 nem elsőre kell meglenni, de nem is hetedjére. Egyébként Szegeden vagyok. Én a matekos tárgyakkal küzdöttem meg nagyon, de a koleszban felsőbb évesek segítettek pénzért. Volt, ami harmadjára lett meg, de legalább belefértem a vizsgaalkalmakba. Családot meg ráér egyetem után is csinálni 🤷🏻‍♀️ de hetedjére is ugyanolyan nehéz lesz az a vizsga
jan. 19. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!