Ha jelenleg jogviszonyom van egy egyetemmel, felvételizhetek rendes eljárasban ugyanerre az egyetem ugyanerre a szakára amin most tanulok?
#1 el tudom, leírtam a kérdés alatt hogy családi okok miatt állok rosszul, mert nem tanultam.
Miért kell mindenbe belekötni?
Hol kötöttem bele mindenbe? Egy dologgal kapcsolatban tettem megjegyzést.
1. Ha azért rúgnak ki, mert nincs elég kredited, akkor ott már komoly elmaradás van.
2. Miben fognak változni a családi viszonyok szeptembertől?
#3 ezt nem szeretném részletezni. A kérdésemre várok választ. Nem kritikát és kioktatást kértem
Ha nem tudsz válaszolni akkor tovább lehet tekerni.
Ha aktív hallgatói jogviszonyod van az egyetemmel, ugyanazzal a karral - akkor nem felvételizhetsz, hiszen ez az adataid között szerepel.
Ha addig kirúgnak, akkor is tudnak rólad...
Ha már biztos, hogy nem tudod sikeresen befejezni az évet, akkor minél előbb kérj évhalasztást (passzívvá teszik a hallgatói jogviszonyodat)! Nem kell újra felvételizned, jövőre elölről kezded az évet. Minek felvételiznél újra?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!