Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha jelenleg jogviszonyom van...

Ha jelenleg jogviszonyom van egy egyetemmel, felvételizhetek rendes eljárasban ugyanerre az egyetem ugyanerre a szakára amin most tanulok?

Figyelt kérdés
Attól félek hogy ki fognak tenni, mert ha nincs meg x számú kredit, akkor megszűnik a jogviszony. Családi okok miatt nem nagyon tudok tanulni, félő hogy nem fognak sikerülni a vizsgáim

ma 19:11
 1/5 A kérdező kommentje:

#1 el tudom, leírtam a kérdés alatt hogy családi okok miatt állok rosszul, mert nem tanultam.

Miért kell mindenbe belekötni?

ma 19:32
 2/5 anonim ***** válasza:
40%

Hol kötöttem bele mindenbe? Egy dologgal kapcsolatban tettem megjegyzést.

1. Ha azért rúgnak ki, mert nincs elég kredited, akkor ott már komoly elmaradás van.

2. Miben fognak változni a családi viszonyok szeptembertől?

ma 19:36
 3/5 A kérdező kommentje:

#3 ezt nem szeretném részletezni. A kérdésemre várok választ. Nem kritikát és kioktatást kértem

Ha nem tudsz válaszolni akkor tovább lehet tekerni.

ma 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:
69%
Igen, lehet felvételizni. Ha kirúgnak, viszont felvesznek újra, akkor az eddig elvégzett tárgyakat kreditelismeréssel viheted tovább.
ma 19:48
 5/5 SZTANN ***** válasza:
69%

Ha aktív hallgatói jogviszonyod van az egyetemmel, ugyanazzal a karral - akkor nem felvételizhetsz, hiszen ez az adataid között szerepel.

Ha addig kirúgnak, akkor is tudnak rólad...

Ha már biztos, hogy nem tudod sikeresen befejezni az évet, akkor minél előbb kérj évhalasztást (passzívvá teszik a hallgatói jogviszonyodat)! Nem kell újra felvételizned, jövőre elölről kezded az évet. Minek felvételiznél újra?!

ma 20:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!