Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit jelent ez? Az egyetem...

Mit jelent ez? Az egyetem oldalán az van kiírva ha egy tárgyból hatszor buksz meg akkor kirúgnak. Ez azt jelenti, ha egy vizsgaidőszakban hatszor elégtelent kapsz?

Figyelt kérdés
Vagy azt hogy hatszor vetted fel a tárgyat és hatodjára is megbuksz? Tavaly kétszer írtam egyest egy tárgyból, megbuktam. Most vizsgakurzust vettem fel, de nem maradt szabad hely egyik vizsgaidőpontban sem. A mostani féléves tárgyaimra fókuszáltam és nem akartam külön fizetési tételt kiírni a vizsgakurzusos tárgyamra, ezért úgy látszik jövőre újra fel kell vennem.

ma 18:58
 1/2 anonim ***** válasza:

egy vizsgaidőszakban sehol nehetsz hatszor, ez már többszöri tárgyfelvétellel jön össze.

Általában két vagy három alkalom/félév lehetséges.

ma 19:05
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Maximum háromszor vehetsz fel egy kurzust, és maximum hatszor próbálhatsz levizsgázni belőle (összesen).
ma 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!