Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Biológia BSC szakosok mit...

Biológia BSC szakosok mit mondotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Idén fogok jelentkezni egyetemre és van egy nagyon jó emelt biosz eredményem -92%. Biológia alapszakra tervezem a jövőmet és szeretnék tapasztalatokat hallani tőletek, hogy milyen az órarend, mennyire tömör a követelmény, hova terveztek tovább szakosodni, mennyire megérős esetleg MSC, PhD ra tovább menni és összességében hogyan vélekedtek a szakról magáról. Végzett biológusok véleménye is érdekelne, hogy mennyire nehéz elhelyezkedni, mennyire vagytok megbecsülve.

Ki melyik egyetemet ajánlaná egyébként? Szabolcs vármegyei vagyok.

ma 13:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem végeztem ezen a szakon, tehát valószínűleg nem sokat ér a véleményem, de szerintem nem olyan túl erős ez a szak, és nem valami jók sajnos a végzés utáni kilátások sem. Ha van egy 92%-os emelt szintű biosz érettségid, javaslom letenni a kémia emeltet is jó eredménnyel és irány az orvosi/fogorvosi/állatorvosi/gyógyszerész képzés.
ma 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!