Ha elvégzem a biológia szakot az egyetemen, utána mire lehet szakosodni és hány évembe telne?
Figyelt kérdés
Debrecenbe szeretnék menni biosz szakra, ez 3 év. A kérdésem pedig az lenne, hogy mire lehet utána szakosodni és pontosan mit foglal magában az egyes szak? Hallottam már róla meg keresni is próbáltam de nem találtam semmi konkrétat. A másik kérdésem hogy ezeket mennyi idő elvégezni? Nagyon megköszönném ha valaki leírná a tapsztalatait vagy esetleg csak simán tud a témáról bármi fontosat. <32021. febr. 25. 14:30
1/6 anonim válasza:
Az egyetem honlapján megtalálod!
Msc szakirányokat nézd!
4/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm! Esetleg ha valakinek mondjuk van tapasztalata azt még szívesen elolvasom!
2021. febr. 25. 14:38
5/6 anonim válasza:
Hányadikos vagy...??
Hol kerested, hogy semmit nem találtál?
6/6 A kérdező kommentje:
11.-es vagyok. A felvi.hu-n kerestem én is de nem nagyon értek az oldalhoz sajnosxd
Végül amugy már ott járok hogy pszichológus leszek..
2021. febr. 26. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!