Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nem tudom felvenni az egyik...

Nem tudom felvenni az egyik vizsgámat. Ilyenkor kinek kell írnom? A Tanulmányi osztálynak? (DE)

Figyelt kérdés
Van egy vizsgám, már 3+ alkalommal felvettem korábban, nem lett meg a korábbi félévek során. Most ott tartok, hogy a jelentkezésért vizsgadíjat kell fizetnem a vizsga felvétele előtt. Ez megtörtént, kifizettem a díjat, felvettem egy időpontot(holnaphoz képest két hét múlva van a vizsga), de úgy alakult, hogy az nem jó, ezért leadtam. Szerettem volna új időpontot leadni, de azt a hibaüzenetet küldi a neptun, hogy nem vehetem fel, mert nem fizettem be a vizsgadíjat. Amit amúgy befizettem. És a gyűjtőszámlás egyenlegemnél sem jelzi a rendszer, hogy "visszakaptam" volna a vizsgadíjat.
jan. 7. 18:14
 1/4 A kérdező kommentje:
Illetve ha a TO-nak kell írnom, akkor melyiknek? Maga a tárgy TTK-s, de én nem azon a karon vagyok.
jan. 7. 19:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Az oktatóval kell megpróbálni egyezkedni, de lehet, hogy nem is válaszol, meg nem is ír ki még alkalmat vagy növeli meg a létszámot. A TO nem tehet semmit.
jan. 7. 19:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem az a bajom, hogy nem férnek be a létszámba. Az a baj, hogy "nem fizettem be a vizsgadíjat"
jan. 7. 20:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor megkérdezheted a TO-t, ők tudják, mit kell tenned.
jan. 7. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!